joi, 24 martie 2011

Fluture--poveste foarte scurta

dThelema
3 Sep 2009, 14:34
O poveste antica chinezeasca spune ;--'''O data Zhou visa ca e un fluture, un fluture ce zbura pe deasupra pamantului. cat de tare se bucura, facand asa cum ii placea! si nu-si dadea deloc seama ca e Zhou. brusc, s-a trezit si si-a dat seama ca e Zhou. si de atunci n-a mai stiut daca e zhou care visase ca e un fluture sau un fluture care viseaza ca e Zhou. oricum, intre fluture si zhou exista o diferenta. .....
..fluturele ,asa ca pasarile ,au aripi pentru a zbura.
..Desi fluturele a fost inainte de metamorfoza lui,o omida care s-a hranit cu frunzele din lan si cu frunzele rozelor,fara sa le raneasca prea tare.Ba mai mult din frunzele acelea sunt ''construite'' aripile.
Si iata ca o pasare ,inghite fluturele,,insa nu-i nimic ---aripile pasarilor sunt construite din fluturi.
Frunzele, fluturii,pasarile sunt pe lume pentru A ZBURA!
...iar oamenii au datoria de a pune semintze in pamant pentru a creste alte roze,alti fluturi ,alte pasari,pentru indragostitzi sa-si arate sentimentele.
Putem sa le spunem acestor semintze de plante---SEMINTZELE ZBORULUI (?)!

......

dThelema
3 Sep 2009, 15:36
Of!, ce-ai vrea sa-ti raspund acum? In versuri cu rima alba sa te alint?.... Nici nu mai stiu ce spun....in pilde ,sau si mai complicat,in paradoxuri,sa-mi exprim gandirea. Sa fiu ca Shakespeare,sau ca lord Byron.,in poezie sa-ti transform furia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu