duminică, 21 martie 2010

Oul Matematic

http://www.dailymotion.com/video/x8rprk_plus-tonique-melodie-oeufs-mathemat_tech


Plus Tonique Mélodie, Oeufs Mathematiques(Star Gate)
ÎncÄ�rcat de dthelema. - Explore more science and tech videos.

2 comentarii:

  1. ''La multi ani''
    ........Viorica, daca vom intreba ;''Ce-a fost mai inainte--- UTERUL sau FEMEIA---ce raspuns vom gasi?''
    Imi plac discutziile ce tzin de OU ---OUL ca simbol religios( Buddha... Iisus.....Quetzalcóatl...etc...etc...)....sau oul in practicile magice (Voodoo...),sau oul bijuterie (Fabergé ),....oul aliment in arta culinara...sau...OUL MATEMATIC (al saselea corp inscriptibil in sfera----dupa celebra formula a lui Leonhard Euler) . OUL MATEMATIC care in proiectie plana genereaza desenul pentru ''misteriosul'' Arbore Sephiroth.
    In dilema legata de oul de gaina si.... gaina, nu Immanuel Kant are solutzia ,ci Max Planck,atunci cand si-a imaginat ''ZIDUL'' dintre '' lumea informatziei pure'' ,si lumea noastra materiala ,cu miscarile ei ,cu saptziile si infinitele manifestari temporale. LA INCEPUT A FOST ''OUL PRIMORDIAL'' ,(Samantza Primordiala) , DIN CARE S-AU NASCUT TOATE (BIG-BANG) ! APOI ACESTE TOATE S-AU MULTIPLICAT PRIN OUA, FIECARE DUPA SOIUL EI. Asta in general,insa in particular trebuie spus ca primul a fost oul unei reptile cu proble genetice ,apoi gaina, si apoi oul de gaina.
    Cred ca oul poate fi privit ca o '' masina a timpului''----o matrice pentru o anumita suma de informatzii ce calatoresc in timp si in spatziu. Intzelegerea conceptului de ''OU'' va ajuta oamenii de stiintza sa realizeze unul dintre visele iubitorilor de S.F.---si anume TELEPORTATREA.
    Multzumesc pentru detaliile tehnice (anatomice) pe care le-ai adus ....dar trebuie privita mai atent notziunea ''proteina'' ( conexiunile dintre informatzie-emotzie,si hipotalamus).
    Discutzia ramane deschisa. Subiectul e foarte amplu. Din acest motiv pare totul asa de relativ.

    RăspundețiȘtergere
  2. CE-A FOST MAI INAINTE CAMPUL ELECTRIC SAU CAMPUL MAGNETIC?

    RăspundețiȘtergere