sâmbătă, 23 aprilie 2011

''OUL MATEMATIC'' epura (proiectia in plan) a celui de al sasele corp inscriptibil in sfera.






!...


** In  text ;











...





 M-am  interbat  si eu ;''Cine  a  fost  primul-Oul ?...sau  prima  a  fost  ''Gaina''?.....si  am  cautat  un  raspuns.
   Atunci  cand  cautzi  ceva  gasesti  altceva  !

;''Ce-a fost mai inainte--- UTERUL sau FEMEIA---ce raspuns vom gasi?''
Imi plac discutziile ce tzin de OU ---OUL ca simbol religios( Buddha... Iisus.....Quetzalcóatl...etc...etc...)....sau oul in practicile magice (Voodoo...),sau oul bijuterie (Fabergé ),....oul aliment in arta culinara...sau...OUL MATEMATIC (al saselea corp inscriptibil in sfera----dupa celebra formula a lui Leonhard Euler) . OUL MATEMATIC care in proiectie plana genereaza desenul pentru ''misteriosul'' Arbore Sephiroth.
In dilema legata de oul de gaina si.... gaina, nu Immanuel Kant are solutzia ,ci Max Planck,atunci cand si-a imaginat ''ZIDUL'' dintre '' lumea informatziei pure'' ,si lumea noastra materiala ,cu miscarile ei ,cu saptziile si infinitele manifestari temporale. LA INCEPUT A FOST ''OUL PRIMORDIAL'' ,(Samantza Primordiala) , DIN CARE S-AU NASCUT TOATE (BIG-BANG) ! APOI ACESTE TOATE S-AU MULTIPLICAT PRIN OUA, FIECARE DUPA SOIUL EI. Asta in general,insa in particular trebuie spus ca primul a fost oul unei reptile cu proble genetice ,apoi gaina, si apoi oul de gaina.
Cred ca oul poate fi privit ca o '' masina a timpului''----o matrice pentru o anumita suma de informatzii ce calatoresc in timp si in spatziu. Intzelegerea conceptului de ''OU'' va ajuta oamenii de stiintza sa realizeze unul dintre visele iubitorilor de S.F.---si anume TELEPORTATREA.
Multzumesc pentru detaliile tehnice (anatomice) pe care le-ai adus ....dar trebuie privita mai atent notziunea ''proteina'' ( conexiunile dintre informatzie-emotzie,si hipotalamus).
Discutzia ramane deschisa. Subiectul e foarte amplu. Din acest motiv pare totul asa de relativ.

................

       Oul  ?...da..da  !   ---Oul  plantelor----oul insectelor----oul  reptilelor-----OUL  OAMENILOR  ---Miliarde  de  aspecte,  de  forme diferite,  insa  cu  acelasi  scop ---VIATZA  !....
Uovo ... .. sì! Impianto uovo ---- --- ---- uovo rettili insetti PERSONE --- ----- OUL Miliardi di questioni di forme diverse, ma con lo stesso obiettivo --- VITA!...... Ovo ... sim .. sim! Fábrica de ovos ---- --- ---- ovo répteis ovo do inseto PESSOAS --- ----- OUL Bilhões de questões de formas diferentes, mas com o mesmo objetivo --- VIDA! 
.




Polen,...пыльца......Blütenstaub...花粉.




 Si  fascinanta  ''lume''  a  insectelor;    ....''''увлекательный мир насекомых;.



.......






 SAU   OUL  OMULUI....  ovule humain.... human egg.....человеческую яйцеклетку



  

Oul  simbol....ovo símbolo......æg symbol...
яйцето символ.....  huevo símbolo.....yumurta sembol...ডিম চিহ্ন.. .. αυγό σύμβολο 
.

Din adolescentza am fost atras de Platon,si in special de dialogul ,Timaios. Acolo se dezvaluie,intr-un anume fel codat si misterios,cum Demiurgul a Creeat Universul.
Mai bine de 15 ani am incercat sa intzeleg care este legatura intre cele doua medii (aritmetic si geometrica),proportzi si fractzii,....Am citi multe despre acestea,am imaginat ipoteze diferite si controversate....Si intr-o dimineatza m-am trezit ca stiu raspunsul corect. Platon avea desigur dreptate.---Si era asa de simplu!. Tot timpul cheia dezlegarii enigmei a stat sub ochii mei,dar n-am vazut-o pentru ca sufeream de o forma ciudata de cecitate.
Din acel moment am stiut ca pot compune orice fel de muzica. DESCOPERISEM ALGORITMUL....Daca inventam un program pentru calculator putea sa descifrez taina muzicii de succes,felul cum au fost compuse acestea ,si apoi (ajutat de matematici,si statistici) ,sa recompun cele mai frumoase piese muzicale,cele mai odihnitoare,cele mai grandioase,sau cele mai dinamice(dansante) melodii;populare,usoare,sau clasice.----De la Anton Pan la Mozart, de la Samanul siberian la Handel,de la ciobanul mioritic care canta din frunza ,la Richard Wagner. Puteam sa compun muzica ideala care sa aline,sau sa vindece, muzica care sa-i lase interpretului libertatea de a-si manifesta sensibilitate proprie,libertatea de a nuantza,de a creea in chiar momentul interpretarii o MUZICA VIE. Asa cum si-o dorea Sergiu Celibidache, de exemplu .
O saptamana intreaga am fost intre agonie si extaz. Apoi,ca o pedeapsa,realitatea cotidiana si-a impus vointza asupra mea. Pur si simplu mi-a fost interzis sa dezvolt aceasta idee. Destinul avea pentru mine un alt plan!.
Au trecut anii si am inceput sa uit.Azi imi amintesc vag cum trebuie procedat.Si totusi am o mare nevoie sa-mi reamintesc.(mi-am invatzat lectzia...am intzeles ca mi s-a facut un dar Divin,insa nu pentru a deveni un compozitor celebru adulat de multzime si cu un ''gras'' cont bancar,ci pentru ca trebuia sa dezvolt conceptul ''Oului Matematic'')
...
continuare... CONTINUARE......
.Indoiala se strecoar iar in mine---nu sunt muzician,nici muzicolog. CUM AS PUTEA EU REDEFINI IDEEA DE SIMFONIE?
....SINFONIA ESTE DRAGOSTE ABSOLUTA! !----doua sunete diferite care sunt percepute de sufletul ascultatorului ca fiind UNUL (singur ,nepereche)---O vibratzie Yang ,ce se contopeste cu o vibratzie Yin---SIMFONIA ESTE COINCIDENTZA cONTRARIILOR! !
Insa in ''Oul Matematic'' nu sunt doar doua corzi care vibreaza diferit CI 24 (DOUAZECISIPATRU!)---Este o altfel de harpa eoliana,ce are forma unui ou.
24 de corzi....la fel ca cei 24 de nervi cranieni ce controleaza corpul omului. Fiecare coarda este un nerv,care transmite informatzia(moduleaza in amplitudine si frecventza). Fiecare coarda ,fiecare nerv ''canta'' diferit,insa in armonie cu celelalte (cu ceilaltzi),in asa fel incat la intersectia lor se formeaza DOAR 10 NODURI-------Imi fine sa stig,sa se auda pana in inima Galaxiei;----SA FIE SIMFONIE! ! !!!!!!!!!!!!
12 perechi de corzi simfonice,ce genereaza 10 noduri simfonice,care......creeaza in interiorul lor SIMFONIA SIMFONIILOR---1-UNUL..............(asa ca nervul cranian nepereche decoperit recent,al 25 nerv cranian,sau cum il numesc altii al treisprezecelea nerv nepereche,legat de vomer si de nervul olfactiv...misterios,misterios).
continuare.... CONTINUARE...
. Pana acum am privit ''Oul matematic''in diferite moduri;
--ca un corp care proiectat pe un plan genereaza anticul simbol Arborele Sefirotic.
--ca ''forma''eterica a aurei umane.
--ca ''matematizare'' a calotei craniene cu cei 25 de nervi ale ei.
--ca tank de flotatzie si izolare senzoriala(o matrice plina cu un fel de lichid amiotic)
--......
Iar acum descopar ,cu mare uimire ca ''Oul Matematic'' ESTE UN INSTRUMENT MUZICAL cu 24 de corzi,ce rezoneaza cu undele cerebrale...sau poate ca si invers este corect----energia cerebrala face sa ''cante'' (in simfonie) acest instrument (privita din aceasta moua perspectiva povestile despre craniile de cristal http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html devin reale!
...
Si daca lasam imaginatzia sa zboare putem spune ca cele 10 NODURI ale ''oului matematic'' sunt cele 10 degete ale mainilor omului. Si daca mai aplic si principiile medicinii antice chinezesti (acupunctura),daca stimulez un anume punct de acupunctura,sau presopunctura pot influientza o anume parte ,sau chiar intreg corpul. Deci daca misc ,sau relaxez un deget,atunci fac sa se activeze ,''sa cante''5 nervi cranieni (ori 4 pentru doua dintre degete).
O! ce ideei fabuloase se nasc de aici!
UN PIANIST TREBUIE PRIVIT ALTFEL!
MANGAIATUL (atingerea celuilalt cu degetele) capata alte intzelesuri.
Chiar lucrul manual,devine cu mult mai nobil.
Orice gest pe care-l faci cu degetele produc in corp o anume energie cerebrala----o anumita muzica(creatoare sau distructiva
...
...

Stiu ca te-am plictisit cu ''dizertatia'' aceasta,insa ,in viitor,va fi folositoare cuiva. Din acest motiv voi copia textul in clubul meu ;;Arborele Vietii" ,de pe Neogen. Trebuie facut public. Fantezia de azi,devine realitatea de maine,!..ca sa-l parafrazez pe Victor Hugo.
Tu esti musician,si ,daca vrei, ma poti ajuta sa descoper unele taine ale muzicii,pe care eu inca nu le cunosc.
Te rog,
Si mai este asa de putzin timp......
La revedere, cu multa afectziune Dan din Thelema.
  ..........
Daca definim corect linia dreapta----adica curba ce uneste doua puncte ce tinde spre 0,si a carei frecventza de oscilatzie tinde la oo (infinit) ,iar aplitudinea tinde la 0. ATUNCI N-AR MAI FI CONTRADICTZII INTRE LEGILE ''ACTUALE'' SI LEGILE QUANTICE.....
Iar cele 5 corpuri inscriptibile in sfera exista doar dincolo de ''ZIDUL LUI PLANK''------ ''dincolo'' de ''momentul'' BIG-BANG.....in ''LUMEA INFORMATZIEI PURE'' ------------- Aici, in lumea noastra, dupa BIG-BANG , totul se misca,totul oscileaza, nu exista linii drepte,ci doar corzi oscilante----nu ezista plane imodile, ci valuri de energie---nu exista sfere perfecte ,ci ''SFEROIZI'' IN VIBRATZIE, (ca niste clopote vesnic oscilante).....Iar dintre totzi sferoizi cel care are cea mai buna miscare este ''OUL MATEMATIC'', fiindca respecta legile lui Euler ,pentru ca are doua focare simetrice, pentru ca structura lui este flexibila si permite cea mai eficienta rezonantza in interior si in exteriorul lui ----intre interior si exterior !

Mai trebuie precizat ca BIG-BANG-ul ,nu a fost...candva ci EL ESTE IN PREZENT,,,daca doritzi conceptul de BIG-bang reprezinta granitz dintre Lumea de dincolo(Lumea IDEILOR a lui Platon, de ex.), si Lumea noastra ( a Mayei ---Iluzia Cosmica)
In lumea noastra singurul corp inscriptibil in ''SFEROID'' este Oul Matematic---- In fapt el este ''SFEROIDUL''! ! !







Mister,ocult,Kabbalah....sau matematica pura(?) Bipiramida patrata giro-alungita(bipyramide carrée gyro-allongée),sau bipiramide gyro-elongated square,poate fi considerata a fi un 'ou'matematic.Daca se proiecteaza in plan acest corp rezulta,ceea ce misticii Kabbalei numesc;Sephirot,sau Arborele Vietii. Acest'ou' matematic poate ca este modelul dupa care s-au construit piramidele antice din Egipt,America Latina,China,Japonia. Universul este fractal,toate liniile sunt curbe,si daca am considera un corp geometric cum este cubul sau tetraedrul,iar muchiile lor ar fi facute din lanturi de atomi,DOAR TREI ATOMI pentru fiecare muchie,vom constata ca acestea (muchiile)sunt intr-o permanenta oscilatie,(daca aducem in calcul si masa atomilor,din care sunt formate muchiile atunci aceste for fi permanent curbe-----daca ar fi drepte s-ar rupe,tensiunea il lantul de electroni ar ajuge la infinit alfa de 180 de grade si cosinusul de alfa supra doi este egal cu zero). Liniile drepte sunt ideale,metafizic privind,ele fac trecerea catre alt nivel,catre alt univers,catre alt realitate.Aici pe Terra totul este curb,totul se supune legilor gravitatiei.Constructorii piramidelor cunosteau aceasta si au modelat forma (sectiunea de aur 1,618..) astfel incit curbura piramidei sa fie complementara 'curburii'gravitatiei. Bipiramida patrata trebuie a fi considerata al saselea corp inscriptibil in sfera! Buna ziua!, Filmul nu are sonor din mai multe motive,am dorit sa fie 'misterios',am incercat un experiment,doresc sa-i fac un text corespunzator,scurt,clar si eficient si nu am gasit inca formula potrivita. Am consultat multe carti despre Kabbalah si am fost surprins de interpretarile (interesante,ciudate,hazlii... uneori imbecile),despre Arborele Vietii. In fapt este vorba de matematica pura ,aplicata conditiilor reale de pe Terra. Arborele Vietii este un OU MATEMATIC!!!! Oul este o 'masina a timpului', este o 'poarta stelara', in interiorul oului se produce miracolul----APARE VIATA--- Pot sa privesc Terra ca pe un ou; galbenusul este pamintul,albusul este admosfera,iar coaja centurile energetice Van Allen......Iar Soarele este 'MAMA',care-l cloceste. Daca este sa facem un exercitiu de imaginatie mai comlicat putem sa ne intrebam ce fel de ou este Terra,de pasare cosmica,de reptila stelara,de paianjen galactic...etc?!............Sa u acest ou care este Terra ;eclozeaza,se dezvolta ,sau a murit?!......Acest ou este pe cale de a fi devorat de un monstru stelar?!...... Matematicienii au hotarit ca sunt 5 corpuri inscriptibile in sfera, care respecta conditia esentiala a sfercitatii;EXISTENTA CENTRULUI,'centrul unic', insa doar in lumea ideala a matematicii.Aici pe pamint ,unde sunt multiple forme vibraorii,este f. simplu de inteles ca o bila nu poate respecta conditia de sfericitate.Doar forma complexa a oului asigura aceasta conditie de sfericitate.Dovada?....este viata care se dezvolta in 'centrul real' al lui.Viata care apare de undeva...de undeva dintr-un univers paralel. Of! sunt atit de multe de spus! Si fiindca suntem in apropierea Pastelui,va urez sarbatori fericite!
   





Sunt de acord cu tine.Insa unii oameni ce se declara Kabalisti au pareri ciudate (codate...)
Un pic de matematica ar face lumina sa straluceasca mai puternic intzelepciunea antica.


SUNT ,MULTI OAMENI IN LUME, IN TIMPURILE NOASTRE , CARE STIU CE ESTE UN OU FABERGE??........,,,
..,.DAR CARE AU INTZELES MESAJUL ---MAGULUI--- DIN ''JOCUL'' DE TAROT??

ESTE UN ALTFEL DE ''ADEVAR''... SI ESTE DEOSEBIT DE GREU A EXPLICA O IDEE ASA DE SIMPLA!....IN LUME DOMNESTE UN SOI DE INERTZIE, VA TREBUI SA TREACA MULT TIMP PANA SE VA INTZELEGE CEEA CE EU AM INTELES CU 15 ANI IN URMA
.........
MAI TREBUI FACUTA O CONEXIUNE......IN ROMANUL ---NOAPTEA DE SANZARNE ----M. ELIADE.....NE VORBESTE DESPRE '' IESIREA DIN LABIRINT''.....
----DESPRE PANTECELE BALENEI
----DESPRE SFERA DE OTZEL
----DESPRE COAJA OULUI (vezi mitul 'SPARGERII OULUI'' de catre Sakyamuni Gautama---BUDDHA)
.....Locurile unde sfera de otzel,sau oul ,sau pantecele monstrului ,sunt sparte ....se gasesc la intersectzia a 24 de linii si formeaza 10 puncte.......reprezentarea ,simbolica, este ARBORELE SEFIROTIC, sau....OUL MATEMATIC

Geometric vorbind;
Steaua lui David este reprezentarea in plan a unui puternic simbol antic egiptean ,si preluat de traditziile secret evreiesti;- MER KA BA-
MER KA BA este reprezentarea spatziala....3+3+1=7
...
Arborele sefirotic (sau Arborele Vietzii) este reprezentare in plan a ceea ce eu am denumit OUL MATEMATIC....7+3=10 unitatea
............


OUL MATEMATIC SI KABALA...KABBALAH si Arborele Sepfirotic

De ce?......
Aceste nu sunt inventziile mele. Asa trebuiau sa se petreaca faptele!
Am amintit de mai multe ori despre Heraclit din Efes si despre o lege universal valabila---ENANTIODROMIA---sau reciproca legii despre COINCIDENTZA CONTRARIILOR.........De exemplu: atunci cand un om plasmueste ceva,in mintea sa,in inima sa ,sau cu mainile sale, instantaneu undeva pe Terra se naste ''opusul'' a ceea ce omul respectiv a gandit,simtzit,sau modelat in materie.
Un alt om face exact contrariul!.
Asta pentru ca ''Balantza Cosmica'' trebuie sa fie mereu in echilibru.!

Cand a fost descifrat genomul uman,cateva persoane diabolice au hotarat sa transforme aceasta stiintza a A.D.N.-ului,intr-o unealta de subjugare,intr-o arma redutabila.Si au inceput sa studieze cum se poate ''degrada'' genetic o fiintza.

''OUL MATEMATIC'' SE OPUNE ACESTEI DISTRUGERI, ESTE TEHNICA CE FACE CA FIINTZA SA SE ARMONIZEZE CU UNIVERSUL, SA SE VIDECE, SA-SI DOBANDEASCA INDEPENDENTZA SI LIBERTATEA.
''Oul Matematic este un rezonator energetic,asa ca piramidele antice,sau un rezonator biologic cum este oul obisnuit,sau aura din jurul corpurilor insufletzite.

Legea Enantiodromiei este imuabila ! ! !.

Ori de cate ori manipulatorii de A.D.N. isi vor mari numarul si fortzele....instantaneu adeptzii ''Oului matematic'' se vor imultzi si se vor intari in fortza! ! !




  Oul  matetic   un  ''REZONATOR  BIOLOGIC'' !
L'APÔTRE de L'UNIVERSION Georges Lakhovsky
http://margot.thieux.over-blog.com/article-l-apotre-de-l-universion-georges-lackovsky-55632421.html
Georges LAKHOVSKY
LA SCIENCE ET LE BONHEUR
LONGEVITE ET IMMORTALITE
PAR LES VIBRATIONS
........
http://www.scribd.com/doc/39341363/Georges-Lakhovsky-La-Science-Et-Le-Bonheur
....................................................................
    OUL  SI  ARHITECTURA


..


   Oul de  ciocolata
Oul  de  Paste


 Oul  ca  terapie...oul  ca  relaxare.







Oul  ca  un  tank  de  flotatie  si  izolare  senzoriala.
.......





Asa spune povestea....Dayan----M.Eliade.



— Dar de ce-i spui „ecuaţia ultimă" ? întrebă Albini. Orobete zîmbi" visător, fericit Nu mai încerca să-şi ascundă satisfacţia. — Dacă intuiţia mea e justă, amîndoi — şi Einstein si Heisenberg — au descoperit ecuaţia care ne îngăduit să integrăm sistemul Materie-Energie celuilalt ansamblu : Spaţiu-Timp. Aceasta este ecuaţia ultimă, pentru că de acolo nu se mai poate înainta. •«Cel mult (din nenorocire !) ne putem întoarce înapoi... — Adică ? întrebă Albini. — Dacă intuiţia mea este justă, continuă înflăcărat Orobete, şi cred că este justă pentru că Maestrul, Ahasverus, m-a asigurat că voi descifra enigma, amîndoi au înţeles că timpul poate fi conjprimat în ambele direcţii, adică : şi înainte, către viitor, şi înapoi, spre trecut. — Şi atunci ? îl întrerupse din nou Albini. — Atunci, totul & posibil, şi omul, spre nenorocirea Iui, se poate substitui lui Dumnezeu. Mi se pare foarte probabil că din această cauză se păstrează secretul cu atîta stricteţe. Foarte probabil, amîndoi au spus : Băgaţi de seamă, că vă jucaţi, cu locul. Nu numai că puteţi incinera întreg globul în cîteva secunde, dar vă puteţi trezi cu sute de mii sau chiar milioane de ani înapoi, la începutul vieţii pe Pămînt. încercaţi să pregătiţi un grup ales, o elită, nu numai de matematicieni şi fizicieni, ci şi de poeţi, şi de mistici, • care să ştie cum să declanşeze procesul de anamneză,- adică să refacă civilizaţia (dacă mai merită să fie refăcută). .Albini îşi întoarse întrebător privirile spre Decan. — In fond, întrebă tîrziu, după ce-şi aruncă ochii pe ceas, cine este acest Ahasverus ? Orobete, zîmbi din nou, fericit. — De-abia acum, cînd mi-aţi pus întrebarea, cred că încep să înţeleg cine este Ahasverus. Şi încep să înţeleg datorită lui, pentru că mi-a arătat cum.să gîndesc ■ corect, m-a învăţat, adică, să găsesc întîi întrebarea justă, şi numai după aceea să caut răspunsul. Intr,-un anumit sens, ca să utilizez o metaforă pe care mulţi gînditori au considerat-o, greşit, un concept filozofic, Ahasverus e un fel de anima mundi, de Spirit al Lumii, dar e mult mai simplu şi mai profund. Pentru că, în realitate, Ahasverus poate fi oricine dintre noi. Pot fi eu, poate fi unul din colegii mei, puteţi fi dumneavoastră, sau unchiul dumneavoastră, ...



''Şi încep să înţeleg datorită lui, pentru că mi-a arătat cum.să gîndesc ■ corect, m-a învăţat, adică, să găsesc întîi întrebarea justă, şi numai după aceea să caut răspunsul''
...............
   Din punctul meu de vedere si Pierre Teilhard de Chardain si Frank J. Tipler au dreptate, insa opiniile lor nu fac altceva decat sa reactualizeze o invatzatura antica expusa de Hermes Mercurius Trismegistus.
Mi-am amintit de simbolul sarpelui Ouroborus,cel ce isi musca coada,generand miscarea circular si perpetuitatea.Un inceput fara de un sfarsit nu are sens,pentru ca si ''inceputul'' trebuie a fi comparat cu ceva (cu opusul sau),pentru a fi observat ,poate mai mult spus---pentru A EXISTA---........Cand aplicam o lege trigonometrica la una fizica descoperim ca in Univers nu sunt linii drepte ci doar linii curbe ce tind catre ''liniaritate''. Liniile aceste se misca , OSCILEAZA,si este natural ca odata si o data alfa (inceputul) sa se intalneasca cu omega (sfarsitul) pentru a realiza unitatea,stabilitatea ,infinitul.
Atunci cand linia tinde sa devina ''dreapta'' pentru o fractziune de timp (imposibil de masurat fizic),se rupe.........A !...o linie ce oscileaza ARE energie,dar este si PURTATOARE de informatzie.Totul este informatzie ! ! !----viteza,lungimea,amplitudinea,frecventza...etc...etc.. sunt doar ATRIBUTE ale Informatziei ! ! !






   Oul  Matematic------- epura (proiectia in  plan) a celui  de al   sasele  corp  inscriptibil  in  sfera.
 Daca   dores  pot  privi  si  altfel.  De  exemplu    vad   in mitologia  Greaca  ceva  ce  ma  ajuta  (la  nivel  simbolic  fireste)

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Z2x6U-UY40EJ:adevaruriuniversale.blogspot.com/2009/07/povestea-lui-zeus.html+nasterea+lui+Zeus&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro

Povestea nasterii lui Zeus


Cronos nu era sigur ca puterea lui avea sa dureze de-a pururi. Se gandea cu infricosare ca si copii lui se vor razvrati impotriva lui si il vor osandi , asa cum si el isi osandise tatal. El se temea de copiii sai. Atunci porunci sotiei sale Rhea sa ii aduca copiii cand se nasteau si ii inghitea fara mila , unul dupa altul. Astfel inghiti cinci din ei : Hestia , Demeter , Hera , Hades si Poseidon.
Rhea nu voia sa il piarda si pe ultimul copil. Urmand sfatul parintilor sai - Uranos si Geea - ea pleaca departe , pe insula Creta , unde , intr-o pestera adanca , dadu nastere lui Zeus. Acolo isi tainui Rhea pruncul , ferindu-l de cruzimea tatalui lui , si , in locul lui Zeus , ii dadu lui Cronos sa inghita un bolovan infasurat in scutece. Cronos nu baga de seama ca sotia sa l-a pacalit.
Intre timp , Zeus crestea in Creta. Nimfele Adrasteia si Ida il crescura cu dragoste , hranindu-l cu laptele caprei sacre Almatheia.


Zeus cel chipes si puternic crescu mare si voinic. El se razvrati impotriva tatalui sau si-l sili sa readuca la lumina pe copiii inghititi. Cronos scoase unul cate unul din pantece pe zeii prunci , frumosi si stralucitori. Ei pornira lupta impotriva lui Cronos si a titanilor pentru stapanirea lumii.
Lupta fu crancena. Copiii lui Cronos ocupara culmile inaltului Olimp. De partea lor trecura si cativa titani , mai intai titanul Okeanos si fiica acestuia Stix , cu copiii ei - Avantul , Puterea si Biruinta. Lupta pusese in primejdie soarta zeilor din Olimp. Lui Zeus ii venira in ajutor ciclopii. Acestia ii faurira tunetele si fulgerele , pe care Zeus le arunca asupra titanilor. Lupta intrase in al zecelea an , dar biruinta nu inclina nici de o parte , nici de alta. In cele din urma Zeus se hotari sa elibereze din adancurile pamantului pe uriasii Hecatonheiri , cei cu 100 de brate , si ii chema in ajutor.


In cele din urma , puternicii titani dadura inapoi. Puterile ii parasira si fura infranti. Olimpienii ii ferecara si ii zvarlira in intunecatul Tartar , sa zaca acolo in bezna veacurilor. Domnia titanilor asupra lumii lua sfarsit.


Dar lupta tot nu se ispravi. Geea se manie pe Zeus din Olimp pentru ca se purtase asa de aspru cu fiii sai , titanii. Ea se casatori cu intunecatul Tartar si dadu nastere unui monstru infricosator , cu 100 de capete , Tyfon. Pamantul deveni iarasi o mare de flacari asa precum fusese in timpul luptei cu titanii. Zeus prefacu in cenusa cele 100 de capete ale lui Tyfon , care se rostogoli la pamant , il ridica si il azvarli in bezna Tartarului care ii daduse viata. Zeii din Olimp isi biruira vrajmasii. Nimeni nu mai cuteza sa le infrunte puterea. Acum ei puteau sa stapaneasca in pace lumea intreaga. Cel mai puternic dintre ei , Zeus , stapanul tunetelor , lua in stapanire cerul , Poseidon - marea , iar Hades - subpamanteana imparatie a sufletelor celor morti.



Presupun  ca TETRAEDRUL,   OCTAEDRUL,  CUBUL,  ICOSAEDRUL,  DODECADROEDRUL   sunt  reprezentari  geometrice  a  zeitatzilor  primordiale  ce ''STAPANESC'' ( ''camuflati''  in  profan---cum  spune  Mircea  Eliade)  TERRA-------adica     Hestia , Demeter , Hera , Hades si Poseidon.-----atunci   bipiramida  patrata giro-alungita (OUL   MATEMATIC)  ,trebuie   a  fi  ZEUS !  
                          


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Este  obligatoriu    a  consulta  si  cartea  lui  M.  Eliade  '' Aspects  du  mythes'' ,  in  special  capitolele cinci ''Timpul  poate  fi  stapanit'',   si sapte ''Mitologiile  Memoriei  si  a  Uitarii''.
   
   Si  ...dialogul  lui  Iisus  cu  Nicodim  despre  NASTEREA   DIN-NOU (sau  din   OU)

Si......despre......Iona  si  monstrul  marin (balena ?)
         
                         
.........

  Va  urez  sa va  construitzi  fiecare  un  ''Ou  Matematic''  dupa  regulile  lui  Nikola  Tesla



...din  cupru...din   grafit...din  carbonat  de  calciu...sau  din  ganduri  de  pace  si  iubire.
   .....
Tree of life, Sephirot.... Egg ?



 Sacred Geometry , Kabbalah,


L'épure du polyèdre-L'arbre Séphirotique de la Vie

 http://www.dailymotion.com/video/x8rprk_l-epure-du-polyedre-l-arbre-sephiro_tech      

  

Sephirot(Kabbalah), ,oeufs mathematiques

   http://www.dailymotion.com/video/x8po48_sephirot-kabbalah-oeufs-mathematiqu_tech   

 ..........

 

 

 

 

  

...                             

 Google перевод ....''Так как я был привлечен adolescentza Платон, и особенно Тимей диалога. Существует показал, каким-то образом кодируются и загадочным, как Демиург создал вселенную.Более 15 лет мы пытались intzeleg которой связь между двумя средами (арифметические и геометрические) и fractzii proportzi ,.... я читал об этом, я полагаю, разные ситуации и спорные .... А в Утром я проснулся, потому что знаю правильный ответ. Платон был прав, конечно, .--- И это было так просто!. Всегда потери ключевых загадка осталась под глазами, но я увидел, что странный страдает от формой слепоты.С этого момента я знал, что могу сочинять любую музыку. ОТКРОЙ АЛГОРИТМ .... Если бы вы могли придумать компьютерную программу, чтобы расшифровать тайну музыки успеха, как они были составлены, а затем (с помощью математики и статистики), композицию самой красивой музыки, самый спокойный, большой, или динамического (танец) музыка, фолк, легкий или классический Антон .---- из кастрюли Моцарта, из сибирского шамана Генделя, который играет пастух mioritic листьев, от Рихарда Вагнера . Я могу сочинять музыку, чтобы успокоить идеал, или лечить, чтобы музыка, которую исполнитель свободу исповедовать свою собственную чувствительность, свобода nuantza, чтобы создать даже когда жить интерпретации музыки. Как он хотел Серджиу Челибидаке, например.Целую неделю я был в агонии и экстаза. Затем, в качестве наказания, и ежедневно vointza реальность наложила на меня. Просто мне было запрещено развивать эту идею. Судьба была другой план для меня!.Шли годы, и я начал смутно помню как uit.Azi procedat.Si еще есть большая потребность, чтобы напомнить мне. (Я ... Я intzeles lectzia я узнаю, что я чувствовал, божественный дар, но не чтобы стать известным композитором и подхалим банковского счета multzime''''fat, но это должно развиваться математика Egg''concept'')...Подробнее ... СЛЕДУЮЩИЙ ....... Сомнение закрадывается в меня --- а не музыкант или музыковед. Как я могу разобрать Симфония?.... LOVE IS ABSOLUTE симфония! !---- Две разные звуки воспринимаются душой слушателя, как один (одна, непарная) --- vibratzie Ян, которая сливается с симфоническим --- Инь vibratzie IS COINCIDENTZA наоборот! !Mathematically''egg''But не только два разных вибрирующие струны ДИ 24 (DOUAZECISIPATRU!) --- Это другой арфы ветра, который по форме напоминает яйцо.24 строк .... как 24 черепных нервов, которые управляют человеческим телом. Каждая строка нерв, который передает informatzia (модулирует амплитуду и frecventza). Каждый аккорд, каждый nerve''play''different, но в гармонии с другими (с ceilaltzi), так что на их стыке образуется только 10 NODURI---- Стиг --- я был прекрасен, чтобы быть услышанным Галактики сердце ;---- БЫТЬ симфонии! ! !!!!!!!!!!!!12 пар строк симфонического симфонического генерации 10 узлов, что создает ...... Симфония Симфония в них --- один ..............( так черепно-мозговых нервов непарный недавно обнаружил, 25 черепно-мозговых нервов, или как другие называют это непарный нерв тринадцатый сошника и связанных с ними обонятельный нерв ... таинственная, таинственный).продолжал .... Подробнее .... До сих пор мы смотрели на различные способы matematic''in Яйцо'';- Как орган, предназначенный для создания деревьев план сфирот древний символ.- Человека aura''of forma''eterica.- Как a''cap''mathematization из 25 черепных нервов о ней.- В качестве сенсорных бак изоляции flotatzie и (матрица заполнена рода околоплодных вод)--......И теперь обнаружить, с большим удивлением, что egg''Mathematics''is музыкальный инструмент с 24 строками, который резонирует с мозговые волны и наоборот ... или, может быть, это правильно мозга ---- мощности, что делает пение''' »(симфония) этого инструмента (если смотреть с этой точки зрения истории moua о кристалле http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html черепов сбываются!...И если мы позволим летать imaginatzia можно сказать, что 10 egg''mathematical''nodes являются 10 пальцев рук человеческих. И если вы также применять принципы древней китайской медицины (иглоукалывание), если вы стимулируют определенные точки акупунктуры или точечного массажа может influientza определенной части или всего тела. Так что если вы двигаетесь, или расслабиться пальцем, то заставить их работать,''для cante''5 черепно-мозговых нервов (или 4 для двух пальцев).О! сказочные идея родилась отсюда!Пианист следует рассматривать иначе!MANGAIATUL (достижение других пальцев) получить другие intzelesuri.Даже ручная работа становится гораздо более благородным.Любой жест, который вы делаете с вашими пальцами в организм производить частности мозг энергией ---- музыку (творческие или разрушительные                       

   *************

Traduzione di Google ....''Da quando sono stato attratto adolescentza Platone, il Timeo e soprattutto dialogo. Si rivela, in qualche modo codificato e misterioso come il Demiurgo ha creato l'universo.Più di 15 anni abbiamo cercato di intzeleg che è la connessione tra i due ambienti (aritmetiche e geometriche) e fractzii proportzi ,.... ho letto questo, immagino situazioni differenti e controverse .... E in un mattina mi sono svegliato perché so che la risposta giusta. Platone aveva ragione naturalmente .--- Ed è stato così semplice!. Sempre perdere enigma chiave rimasto sotto i miei occhi, ma ho visto che la sofferenza di una strana forma di cecità.Da quel momento ho capito che avrei potuto comporre la musica. SCOPRI ALGORITMO .... Se si potesse inventare un programma per computer per decifrare il mistero del successo musicale, come sono stati composti, e poi (aiutato dalla matematica e statistica), a ricomporre la musica più bella, più riposante, la coda, o dinamica (danza) musica, folk, classica o leggera Anton .---- Dal Pan a Mozart, da sciamano siberiano di Handel, che interpreta il mioritic pastore di foglia, da Richard Wagner . Potrei comporre musica ideale per lenire, o per guarire, per lasciare che la musica che l'esecutore la libertà di manifestare la propria sensibilità, la libertà di nuantza, per creare anche in una interpretazione di musica dal vivo. Come voleva Sergiu Celibidache, per esempio.Un'intera settimana ero in agonia e l'estasi. Poi, come punizione, e vointza realtà quotidiana si è imposto su di me. Semplicemente mi era proibito per sviluppare questa idea. Il destino aveva un piano diverso per me!.Passano gli anni e ho iniziato a ricordare vagamente come uit.Azi procedat.Si hanno ancora un grande bisogno di ricordare a me. (Io ... io intzeles lectzia vengo a sapere che mi sono sentito un dono divino, ma non di diventare un famoso compositore e un leccapiedi di conto corrente bancario multzime''''fat, ma che dovrebbe sviluppare Matematica Egg''concept'')...Leggi tutto ... AVANTI ....... Dubbio si insinua in me --- e non un musicista o musicologo. Come posso decostruire Symphony?.... LOVE IS Sinfonia ASSOLUTO! !---- Due diversi suoni vengono percepiti dai anima di chi ascolta come un (singolo, spaiato) --- A vibratzie Yang, che si fonde con Symphony --- Yin vibratzie si trova di fronte COINCIDENTZA! !Mathematically''egg''But non solo due diverse stringhe vibranti CI 24 (DOUAZECISIPATRU!) --- E 'un vento diverso arpa, che ha la forma di un uovo.24 corde .... come la 24 nervi cranici che controllano il corpo umano. Ogni stringa è un nervo che trasmette informatzia (modula l'ampiezza e frecventza). Ogni accordo, ogni nerve''play''different, ma in armonia con gli altri (con ceilaltzi), in modo che al loro incrocio si forma solo 10 NODURI---- Stig --- stavo bene, per essere ascoltato dal cuore Galaxy ;---- ESSERE Symphony! ! !!!!!!!!!!!!12 paia di archi sinfonici sinfonico generare 10 nodi, che crea ...... Sinfonia Sinfonia al loro interno --- uno ..............( nervo cranico così spaiati scoperto di recente, i 25 nervi cranici, o come altri lo chiamano il vomere nervo tredicesimo spaiati e relativo nervo olfattivo ... misterioso, misterioso).continua .... Leggi tutto .... Finora abbiamo preso in considerazione diversi modi Egg matematic''in'';- In quanto organo progettato per generare un piano di Sefirot simbolo antico albero.- L'uomo aura''of forma''eterica.- Come a''cap''mathematization dei 25 nervi cranici di lei.- Come un serbatoio di isolamento sensoriale per flotatzie e (una matrice riempita con una sorta di liquido amniotico)--......E ora scopriamo, con grande stupore che egg''Mathematics''is uno strumento musicale con 24 corde, che entra in risonanza con le onde cerebrali e viceversa ... o forse è giusto la potenza del cervello ---- fa cantare''' '(sinfonia) di questo strumento (visto da questa prospettiva storie moua http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html teschi di cristallo che diventa realtà!...E se lasciamo volare imaginatzia possiamo dire che i 10 egg''mathematical''nodes sono le 10 dita delle mani dell'uomo. E se si applicano anche i principi dell'antica medicina cinese (agopuntura), se si stimola i punti dell'agopuntura determinato, o digitopressione può influientza una certa parte, o tutto il corpo. Quindi, se si sposta, o rilassarsi con un dito, poi farli funzionare,''per cante''5 nervi cranici (o 4 per due delle dita).Oh! fantastica idea nasce da qui!Un pianista di essere visto altrimenti!MANGAIATUL (raggiungendo le altre dita) ottenere intzelesuri altri.Anche il lavoro manuale diventa molto più nobile.Ogni gesto che fate con le dita nel corpo producono un particolare cervello di energia ---- po 'di musica (creativa o distruttiva.....
**************
 Tradução do Google ....''Desde que eu era atraído adolescentza Platão, e especialmente o diálogo Timeu. Ali se revela e, de alguma forma codificada e misterioso como o Demiurgo criou o universo.Mais de 15 anos temos tentado intzeleg que é a conexão entre os dois ambientes (aritmética e geométrica) e proportzi fractzii ,.... eu li sobre isso, imagino situações diferentes e controversos .... E em um manhã eu acordei, porque eu sei a resposta certa. Platão tinha razão, claro .--- E foi tão simples!. Sempre perdendo enigma chave ficou sob meus olhos, mas eu vi que o sofrimento estranho de uma forma de cegueira.A partir daquele momento eu sabia que podia compor qualquer música. DESCUBRA ALGORITMO .... Se você pudesse inventar um programa de computador para decifrar o mistério do sucesso da música, como foram compostas, e então (auxiliada pela matemática e estatística), para recompor a música mais bela, a mais tranquila, o grande, ou dinâmico música (dança), folk, luz ou clássico Anton .---- Do Pan de Mozart, a partir do xamã siberiano de Handel, que interpreta o pastor mioritic de folha, de Richard Wagner . Eu poderia compor uma música para acalmar ideal, ou de curar, deixar a música que o cantor a liberdade de manifestar sua própria sensibilidade, a liberdade de nuantza, para criar, mesmo quando uma interpretação de música ao vivo. Como ele queria Sergiu Celibidache, por exemplo.A semana inteira fiquei em agonia e êxtase. Então, como castigo, e vointza realidade diária impôs a mim. Simplesmente eu estava proibido de desenvolver esta ideia. O destino tinha um plano diferente para mim!.Anos se passaram e eu comecei a lembrar vagamente como uit.Azi procedat.Si ainda tem uma grande necessidade de me lembrar. (Eu ... eu intzeles lectzia eu aprender que eu senti um dom divino, mas não para se tornar um famoso compositor e um bajulador de multzime''''fat conta bancária, mas que deve desenvolver Matemática Egg''concept'')...Leia mais ... PRÓXIMO ....... Doubt rasteja em mim --- e não um músico ou musicólogo. Como posso desconstruir Symphony?.... O AMOR É Sinfonia ABSOLUTO! !---- Dois diferentes sons são percebidos pela alma do ouvinte como um (simples, não pareado) --- A vibratzie Yang, que se funde com Symphony --- Yin vibratzie é oposto COINCIDENTZA! !Mathematically''egg''But não só dois diferentes cordas vibrantes CI 24 (DOUAZECISIPATRU!) --- É uma harpa de vento diferentes, o que tem o formato de um ovo.24 cordas .... como os 24 nervos cranianos que controlam o corpo humano. Fiecare corda é um nervo que transmite informatzia (modulada em amplitude e frecventza). Cada acorde, cada nerve''play''different, mas em harmonia com os outros (com ceilaltzi), de modo que na sua junção é formada apenas 10 NODURI---- Stig --- eu estava bem, para ser ouvido pelo coração Galaxy ;---- BE Symphony! ! !!!!!!!!!!!!12 pares de cordas sinfônicas sinfônica geração de 10 nós, o que cria ...... Symphony Symphony dentro deles --- um ..............( um nervo cranial para unpaired recentemente descoberto, os 25 nervos cranianos, ou como outros o chamam de décimo terceiro unpaired vomer nervo e nervo olfatório relacionados ... misterioso, misteriosos).continuou .... Leia mais .... Até agora, vimos diferentes maneiras Egg matematic''in'';- Como um corpo projetado para gerar um plano de árvore símbolo Sefirot antiga.- O ser humano aura''of forma''eterica.- Como a''cap''mathematization dos 25 nervos cranianos dela.- Como um tanque de isolamento sensorial para flotatzie e (uma matriz preenchida com uma espécie de líquido amniótico)--......E agora descobrir, com grande espanto que egg''Mathematics''is um instrumento musical com 24 cordas, que ressoa com as ondas cerebrais e vice-versa ... ou talvez seja o poder do cérebro correta ---- faz cantar''' "(a sinfonia), este instrumento (visto a partir desta perspectiva Moua histórias sobre crânios de cristal http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html come true!...E se deixar voar imaginatzia podemos dizer que os 10 egg''mathematical''nodes são os 10 dedos das mãos humanas. E se você também se aplicam os princípios da antiga medicina chinesa (acupuntura), se você estimular determinados pontos de acupuntura ou acupressão pode influientza uma determinada parte, ou todo o corpo. Então, se você se move, ou relaxar um dedo, em seguida, fazê-los funcionar,''para cante''5 nervos cranianos (ou 4 para dois dos dedos).Oh! idéia fabulosa nascido fora daqui!Um pianista de ser visto de outra maneira!MANGAIATUL (atingindo os outros dedos) get intzelesuri outros.Mesmo o trabalho manual se torna muito mais nobre.Qualquer gesto que você faz com os dedos no corpo produzir um determinado cérebro de energia ---- algumas músicas (criativa ou destrutiva.....
***********8
 Google μετάφραση ....''Από τότε που ήμουν προσελκύονται adolescentza Πλάτωνα, και ειδικά το Τίμαιο διάλογο. Υπάρχει αποκάλυψε, κατά κάποιο τρόπο, κωδικοποιούνται και μυστηριώδες όπως ο Δημιουργός δημιούργησε το σύμπαν.Πάνω από 15 χρόνια έχουμε προσπαθήσει να intzeleg η οποία είναι η σύνδεση μεταξύ των δύο περιβαλλόντων (αριθμητική και γεωμετρική) και fractzii proportzi ,.... διάβασα γι 'αυτό, φαντάζομαι διαφορετικές καταστάσεις και αμφιλεγόμενο .... Και σε μια πρωί ξύπνησα επειδή ξέρω τη σωστή απάντηση. Πλάτωνας είχε δίκιο, φυσικά, .--- Και ήταν τόσο απλό!. Πάντα χάνει κλειδί αίνιγμα έμεινε κάτω από τα μάτια μου, αλλά είδα ότι παράξενο που πάσχουν από μια μορφή τύφλωσης.Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι θα μπορούσα να συνθέτουν οποιαδήποτε μουσική. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ .... Αν θα μπορούσατε να εφεύρουν ένα πρόγραμμα υπολογιστή, για να αποκρυπτογραφήσει το μυστήριο της επιτυχίας της μουσικής, πώς γράφτηκαν, και στη συνέχεια (με τη βοήθεια των μαθηματικών και στατιστικών στοιχείων), να ανασυνθέσει την πιο όμορφη μουσική, το πιο ξεκούραστο, το μεγάλο, ή δυναμικές (χορός), μουσική, λαϊκά, ελαφρά ή κλασική Anton .---- Από Pan να Μότσαρτ, από το σαμάνο της Σιβηρίας να Handel, ο οποίος παίζει ο βοσκός mioritic του φύλλου, από τον Richard Wagner . Θα μπορούσα να συνθέσει μουσική για να απαλύνει ιδανικό, ή να θεραπεύσουν, να αφήσει τη μουσική ότι ο εκτελεστής η ελευθερία να εκδηλώνει τη δική του ευαισθησία, η ελευθερία να nuantza, για να δημιουργήσετε ακόμα και όταν μια ζωντανή ερμηνεία μουσικής. Όπως ο ίδιος ήθελε Sergiu Celibidache, για παράδειγμα.Μια ολόκληρη εβδομάδα ήμουν στην αγωνία και την έκσταση. Στη συνέχεια, ως τιμωρία, και την καθημερινή πραγματικότητα vointza μου έχει επιβάλλει. Απλά ήμουν απαγορεύεται να αναπτύξει αυτή την ιδέα. Πεπρωμένο είχε άλλα σχέδια για μένα!.Τα χρόνια πέρασαν και άρχισα να θυμάμαι αμυδρά πώς uit.Azi procedat.Si εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ανάγκη για να μου θυμίζουν. (Ι ... εγώ intzeles lectzia μαθαίνω ότι ένιωσα ένα θείο δώρο, αλλά όχι για να γίνει ένας διάσημος συνθέτης και κόλαξ του τραπεζικού λογαριασμού multzime''''fat, αλλά ότι θα πρέπει να αναπτύξει Μαθηματικά Egg''concept'')...Διαβάστε περισσότερα ... ΕΠΟΜΕΝΗ ....... Αμφιβολία σέρνεται μέσα μου --- και όχι μουσικός ή μουσικολόγος. Πώς μπορώ να αποδομεί Συμφωνική;.... Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ Sinfonia! !---- Δύο διαφορετικοί ήχοι αντιληπτό από την ψυχή του ακροατή ως μία (και μόνο, ασύζευκτα) --- Α vibratzie Yang, η οποία συγχωνεύεται με την Συμφωνική --- Yin vibratzie ΕΙΝΑΙ COINCIDENTZA αντίθετο! !Mathematically''egg''But όχι μόνο δύο διαφορετικές χορδές δόνησης CI 24 (DOUAZECISIPATRU!) --- Είναι ένας διαφορετικός άνεμος άρπα, η οποία είναι σε σχήμα αυγού.24 χορδές .... όπως και οι 24 κρανιακά νεύρα που ελέγχουν το ανθρώπινο σώμα. Κάθε σειρά είναι ένα νεύρο που μεταδίδει informatzia (ρυθμίζει το πλάτος και frecventza). Κάθε χορδή, κάθε nerve''play''different, αλλά σε αρμονία με το άλλο (με ceilaltzi), έτσι ώστε στον κόμβο τους διαμορφώνεται μόλις 10 NODURI---- Stig --- I ήταν μια χαρά, να ακουστεί από Galaxy καρδιά ;---- ΝΑ Συμφωνική! ! !!!!!!!!!!!!12 ζεύγη χορδών συμφωνικής συμφωνικής δημιουργίας 10 κόμβων, το οποίο δημιουργεί ...... Συμφωνικής Συμφωνικής μέσα τους --- ένα ..............( έτσι κρανιακών νεύρων ασύζευκτα ανακαλύφθηκε πρόσφατα, τα 25 κρανιακά νεύρα, ή όπως άλλοι το αποκαλούν το δέκατο τρίτο νεύρο αταίριαστο vomer και συναφή οσφρητικό νεύρο ... μυστηριώδης, μυστηριώδης).συνέχισε .... Διαβάστε περισσότερα .... Μέχρι στιγμής έχουμε εξετάσει σε διαφορετικές Egg τρόπους matematic''in''?- Ως ένα σώμα σχεδιασμένο να παράγει μια Sefirot σχέδιο Tree αρχαίο σύμβολο.- Το ανθρώπινο aura''of forma''eterica.- Όπως a''cap''mathematization από τα 25 κρανιακά νεύρα του της.- Ως αισθητικές δεξαμενής απομόνωσης για flotatzie και (μια μήτρα γεμάτη με ένα είδος του αμνιακού υγρού)--......Και τώρα ανακαλύπτουν, με μεγάλη έκπληξη ότι egg''Mathematics''is ένα μουσικό όργανο με 24 χορδές, το οποίο συντονίζεται με τα εγκεφαλικά κύματα και το αντίστροφο ... ή ίσως είναι σωστή δύναμη του εγκεφάλου ---- κάνει το τραγούδι''' »(η συμφωνική), το μέσο αυτό (όπως φαίνεται από αυτή την άποψη ιστορίες moua για κρυστάλλινα κρανία http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html πραγματικότητα!...Και αν αφήσουμε πετάξει imaginatzia μπορούμε να πούμε ότι τα 10 egg''mathematical''nodes είναι τα 10 δάχτυλα των χεριών του ανθρώπου. Και αν ισχύει, επίσης, τις αρχές της αρχαίας κινεζικής ιατρικής (βελονισμός), αν έχετε την τόνωση ορισμένα σημεία βελονισμού, ή acupressure μπορεί influientza ένα συγκεκριμένο μέρος ή ολόκληρο το σώμα. Έτσι, αν κινείστε ή να χαλαρώσετε με το δάχτυλο, τότε να τους εργασία,''να cante''5 κρανιακά νεύρα (ή 4 για δύο από τα δάκτυλα).Oh! υπέροχη ιδέα που γεννήθηκε από εδώ!Ένας πιανίστας για να δει με άλλο τρόπο!MANGAIATUL (φθάνοντας τα άλλα δάκτυλα) να πάρει άλλα intzelesuri.Ακόμα και χειρωνακτική εργασία γίνεται πολύ πιο ευγενής.Κάθε κίνηση που κάνετε με τα δάχτυλά σας στο σώμα παράγει μια συγκεκριμένη εγκεφαλική ενέργεια ---- κάποια μουσική (δημιουργική ή καταστροφική....
*************8
 Google çeviri ....''Ben adolescentza Platon ve özellikle diyalog Timaeus çekici olduğu için. Kodlanmış ve evrenin yarattığı demiurgos gibi gizemli bir şekilde, orada ortaya çıkıyor.15 yıldan fazla bu iki ortam (aritmetik ve geometrik) ve fractzii proportzi arasındaki bağlantı ,.... Bu konuda okumak intzeleg çalıştım, ben farklı durumlarda ve tartışmalı hayal .... Ve bir de Ben doğru cevabı biliyorum çünkü sabah uyandım. Platon elbette haklıydı .--- Ve o kadar basit oldu!. Her zaman kaybetmeden anahtar bilmece gözlerimin altında kaldı, ama körlük biçimi o garip acı gördüm.O andan itibaren ben bir beste biliyordu. ALGORİTMA KEŞFEDİN .... onlar oluşan ne kadar deşifre müzik başarı gizem, bir bilgisayar programı icat ve (matematik ve istatistik yardımıyla), en güzel müzik, en huzurlu, yeniden oluşturmak için olsaydı büyük veya dinamik (dans) müzik, halk, hafif ya da klasik Anton .---- Pan itibaren Mozart için, Sibirya Şaman gelen yaprak çoban mioritic oynar Handel, Richard Wagner ile . Ben ideal bir yatıştırmak için beste olabilir, ya da iyileşmek için, icracı bildirim kendi duyarlılık için özgürlük, nuantza özgürlüğü olsa bile bir canlı müzik yorumunda oluşturmak için bu müziğin izin. O Örneğin, Sergiu Celibidache istediği gibi.Bütün bir hafta acı ve mest oldu. Sonra ceza olarak ve günlük gerçeklik vointza bana uyguluyor. Sadece ben bu fikri geliştirmek için yasaklanmıştı. Kader benim için farklı bir planı vardı!.Yıllar geçti ve ben uit.Azi procedat.Si hala bana hatırlatmak için büyük bir ihtiyaç var nasıl hayal meyal hatırlamaya başladı. (Ben ... ben intzeles lectzia ben değil ben ilahi bir hediye hissettiğini öğrenmek, ancak ünlü besteci ve multzime''''fat banka hesabı bir dalkavuk olmak, ancak Matematik Egg''concept geliştirmelidir'')...Devamını oku ... GELECEK ....... Doubt bana creeps --- değil, bir müzisyen ya da müzikolog. Nasıl Senfoni yapısızlaştırmak olabilir?.... MUTLAK Sinfonia IS AŞK! !---- İki farklı sesleri bir (çoklu, tek) --- COINCIDENTZA karşısında IS Senfoni --- Yin vibratzie birleşir bir vibratzie Yang gibi, dinleyicinin ruh tarafından algılanır! !24 (DOUAZECISIPATRU!) CI sadece iki farklı titreşimli dizeleri Mathematically''egg''But --- Bir yumurta şeklinde farklı bir rüzgar arp, bulunuyor.24 dizeleri .... insan vücudu kontrol eden 24 kranial sinirler gibi. Her dize informatzia (genlik ve frecventza modüle) ileten bir sinir olduğunu. Bu yüzden onların kavşakta sadece 10 oluşan her akor, (ceilaltzi ile) her nerve''play''different, ancak uyum içinde, NODURI---- Stig --- I tarafından duyulmasını, iyiydi Galaxy kalp ;---- Senfoni BE! ! !!!!!!!!!!!!Dizeleri senfonik senfonik içlerinde ...... Senfoni Senfoni oluşturur 10 deniz mili, oluşturma 12 çift --- bir ..............( böylece kranial sinir ) eşleştirilmemiş son 25 kranial sinirler, keşfetti, ya da başkalarının bu on üçüncü sinir eşleştirilmemiş vomer ve ilgili koku sinir çağrı gibi ... gizemli, gizemli.devam .... Devamını oku .... Şimdiye kadar farklı şekillerde matematic''in Yumurta''baktım;- Bir beden bir plan Sefirot Ağacı antik sembol oluşturmak için tasarlanmış gibi.- İnsan aura''of forma''eterica.- Onu 25 kranial sinirlerin a''cap''mathematization gibi.- Bir duyusal izolasyon flotatzie için tank ve (amniyotik sıvı bir tür dolu bir matris) olarak--......Ve şimdi beyin dalgaları ya da tam tersi rezonansa 24 dizeleri, bir müzik aleti egg''Mathematics''is büyük hayretle, keşfetmek ... ya da belki de doğru ---- beyin gücü şarkı yapar''' '(senfoni) bu cihaz (kristal kafatası http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t34853.html hakkında bu açıdan moua hikayeler bakıldığında gerçek!...Biz imaginatzia uçmak izin Ve eğer biz 10 egg''mathematical''nodes insan ellerinin 10 parmak olduğunu söyleyebiliriz. Ve belli akupunktur noktalarını uyarmak veya acupressure belirli bir bölümünü veya tüm vücut influientza eğer siz de, eski Çin Tıbbı (akupunktur) ilkelerini uygularsanız. Taşımak ya da parmak rahatlamak Yani, o cante''5 kranial sinirler (veya parmak iki 4)'', onları çalışması.Oh! Buradan doğan harika bir fikir!Bir piyanist başka görülmesi gereken!MANGAIATUL (diğer parmaklar ulaşan) diğer intzelesuri olsun.Hatta el işi çok daha asil olur.Eğer vücutta parmaklarınızla yapacağınız herhangi bir hareket, belirli bir beyin enerji ---- bazı müzik (üretmek yaratıcı ya da yıkıcı......        
           

3 comentarii:

  1. SIMETRIE de ORDINUL 5
    ....un articol foarte ,foarte interesant ,din punctul meu de vedere !
    .
    http://www.futura-sciences.com/magazines/matiere/infos/actu/d/physique-nouvelle-famille-quasicristaux-magnetiques-47132/#xtor=EPR-17-[QUOTIDIENNE]-20130622-[ACTU-Une-nouvelle-famille-de-quasicristaux-magnetiques]
    .
    Des quasicristaux aux propriétés encore méconnues

    Les quasicristaux ont des propriétés paradoxales par rapport à celles des cristaux. On cherche depuis longtemps à mieux connaître et comprendre leurs propriétés magnétiques. C’est parce qu’ils pensaient que certains quasicristaux magnétiques devaient se former aussi dans des approximants magnétiques à base de cadmium et de terres rares, que les physiciens ont dans un premier temps synthétisé ces cristaux. Ils ont ensuite cherché à y découvrir des quasicristaux en utilisant des faisceaux de rayons X diffractés.

    Des quasicristaux dit binaires en phase icosaédrique à base de terres rares comme l’yttrium et le scandium, et d’un métal, le cadmium, ont effectivement été trouvés mêlés à leurs approximants de compositions chimiques similaires. Ces quasicristaux possédaient aussi des propriétés magnétiques comme l’on s’y attendait. Mais au lieu de l’ordre magnétique observé dans leurs approximants, c’est un comportement du type de celui des matériaux magnétiques connus sous le nom de verres de spin qui a été découvert par les physiciens. Rappelons que les verres de spin sont des systèmes magnétiques dans lesquels les interactions entre les atomes sont aléatoirement de signe ferromagnétique ou anti-ferromagnétique, comme dans les milieux magnétiques classiques du même nom.

    Selon l’un des auteurs de la découverte, Alan Goldman : « Cette découverte des quasicristaux magnétiques binaires nous donne un moyen de faire une meilleure comparaison des propriétés structurales et magnétiques entre un quasicristal et son approximant périodique. C'est particulièrement excitant ». Reste à savoir s’il sortira des applications technologiques révolutionnaires de ces quasicristaux magnétiques.
    .
    Mais en 1982, le physicien Dan Shechtman, spécialisé en métallurgie, découvre dans un alliage métallique que les atomes y étaient assemblés d’une façon qui défiaient les règles connues à l’époque, mais pas celles des pavages de Penrose. Il publie sa découverte en 1984 et subit aussitôt les foudres d'un prix Nobel de chimie légendaire, Linus Pauling. En revanche, ce ne fut pas la réaction de Paul Steinhardt et Dov Levine, qui forgèrent même le mot quasicristaux pour désigner les structures observées aujourd’hui dans différents matériaux.
    .
    Les quasicristaux fascinent les physiciens et les mathématiciens depuis environ trente ans. C’est vers le milieu des années 1970 que le grand mathématicien et physicien théoricien anglais Roger Penrose a montré que des pavages ordonnés apériodiques et de symétrie quinaire étaient possibles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista Zeu fara animalitate, animal fara umanitate, si om fara o parte Divina in el.
    Il n'y a pas de dieu sans animalité, pas d'animal sans humanité, pas d'homme sans une part de divinité.
    (http://mistermatematic.blogspot.ro/2012/05/de-ce-nu-avem-noroc.html)
    ........
    Oul este ''partea comuna'',.....esenta comuna.....Intre Zeu (planta) , Fiul Omului (terrian), si Daimond (Insecta....animal....)
    Savantii,au descoperit asemanari intre evolutia embrionului uman si embrioanele altor animale ,insa inca sunt orbi ,incapabili sa inteleaga legatura esentiala intre oul terrianului, si oul plantei.Poate ca nu e doar impotenta intelectuala, ci ..... rea vointa..Savantii,care in marea majoritate sunt robi ai egregorului (creatorul de abatoare, si facatorul de macelarii),se ocupa cu ''masinile'',adica se ataseaza demoniac fata de ''miscarea spatiala'',ignorand ''miscarea temporala----specifica plantelor----ARTIBUT AL ZEILOR.

    RăspundețiȘtergere