marți, 19 aprilie 2011

Bucla temporala si Egregor--- (Chihlimbarul Cosmic)

Studiile mele ,ce-i drept sumare, se refera la cei ce au SUPERcalitatzi.-----Poate ca nu intamplator se gasesc mai multzi in China, India.....etc..etc...tzari cu foarte multzi oameni----deci CU UN DEZVOLTATA ''INCONSTIENT COLECTIV'' (in ipoteza Jung_iana).
Insa ....eu doream sa subliniez legatura intre ''inconstientul colectiv'' si antica....si ''ocultata'' idee de EGREGOR
Totzi oamenii cu care am incercat sa vorbesc despre Egregori s-au speriat---refuza pur si simplu sa comunice.
Egregorii nu sunt rai, ei pot deveni asa, din cauza lacomii umane.
O icoana din mozaic este un Egregor. Corpul (prin constitutzia lui celulara) este un Egregor
Banul (moneda) si institutziile financiare genereaza un Egregor (rau, malefic---spun eu), la fel si cultele religioase. Pe sacrificiul si pe ideea generoasa de.... IISUS....s-a ''altoit'' un Egregor nefast.
Michael Jackson...... Britney Spears...... David Beckham .....
au devenit ''egregori'' pentru comertz si comerciantzi. Simboluri prin care ''elitele'' manipuleaza si influentzeaza ''turmele''.
Egregorul poate deveni ,asemeni chihlimbarului, o ''bucla temporala'' ...ce se doreste a fi nemuritor (sau nemuritoare). Fireste ,Egregorul nu poate exista fara oamenii care-l creeaza si care-l hranesc cu gandurile si emotziile lor....si.....incepe sa ''inventeze'' tehnici de a tzine in captivitate suma de oameni.
Din fericire, si Kurt Godel demonstreaza matematic, ORICE CREEEATZIE ESTE IMPERFECTA ....INCOMPLETA....! ! !-----Creatzia tinde spre PERFECTZIUNE, insa nu poate ajunge niciodata la ea.
Nu exista cercuri perfecte. Nu exista linii drepte !(nici ortodoxie ), nici Univers perfect....!
Imagineazatzi simbolul Yin- Yang fara punctul negru din emisfera alba si fara punctul alb din emisfera neagra.In Universul perfect nu este Timp, nici Spatziu, nici Miscare....NU ESTE .... NIMIC !
Existentza Lumii este cauzata de ''IMPERFECTZIUNE'' ! (asta a intzeles-o foarte bine si Aleister Crowley)
Deci,oricare ar fi Egregorul,oricat de puternic..flexibil...abil...etc..etc.. ar fi el----ARE CEL PUTIZ UN PUNCT SLAB IN CREATZIA LUI---prin care fiintza, omul....eu...tu...el....voi....ne strecuram SI NE ELIBERAM.!
Unde?
Spre ce ne indreptam?
De ce sa fim LIBERI?

Pentru a iesi din ''bucla temporala''.....din ''Chihlimbarul cosmic'' sunt o infinitate de motive.
Reintoarcerea pe scoartza Arborelui Cosmic, inseamna ca intr-un viitor ,mai apropiat sau mai indepartat, sa pot ajunge pe ''Floarea Arborelui''----FLOAREA COSMICA ---si sa particip implicit la cel mai mare mister----FECUNDAREA COSMICA si nasterea SEMINTEI COSMICE.....poate si la nasterea unui alt Arbore Cosmic.....Iata acesta este un motiv serios pentru care sa ne dorim LIBERTATEA !
Paaaaaaceee !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu