sâmbătă, 23 aprilie 2011

EROTICA REPTILIANA

Si deoarece vorbesc de mister ,vreu sa povestesc intr-o inregistrare audio un vis ( un vis lucid----o tehnica de iesire din corp,pe care o experimentez de multi ani),despre mine.....Se facea ca eram intr-un motel,intr-un loc necunoscut.Faceam dus. Cand a intrat ,pe neasteptate o femeie cu o palarie mare ,ce-i acoperea jumatate din fata ,ne lasand sa se vada ochii..........n-o sa scriu mai departe.....este mister dar pot spune ca senzatiile traite in vis au fost fabuloase....si ca spre disperarea mea,nu am reusit sa-i vad ochii ....MISTER.
IMI PLACE ACEST MISTER
..............................
Nu indraznesc sa le comentez ,acolo, sub fiecare imagine.
Simbolul fumului-----efemer----dar in ceea ce priveste contopirea----perfectiune (Tantra chiar)
Buzele frumoase ,rujate ,care rostesc......Stiu ce rostesc...dar voi folosi un alt cuvant; DESCOPERA-MA!
M-ai ajutat sa-mi regasesc pofta de a scrie.Am compus in aceste doua sau trei saptamani ,inspirat de tine,cateva schite,pe care le voi inregistra audio,si le voi atasa ,aici pe Neogen.M-am gandit mult la amorurile de alta data,la balurile mascate,la Venetia,la damele voalate,ascunse sub lungi pelerine.....de iubirile ascunse de ochii bisericii catolice.
Imi plac timpurile acelea.
Imi place acest ;Cyrano de Bergerac,pot sa ma identific cu el. dar nu am gasit-o pe Roxane. Imi trebuie o muza. O clipa am crezut ca........
Iubirea are trei componente; M=Magica(carnala),M=Mistica(su fletesca-emotionala),si M=Metafizica(intelectuala).Toa te trei sunt importante,toate trei trebuie sa fie in proportii corespunzatoare.Iar fiecare perioada din viata este stapanita de una din cele trei forme ale iubirii.
Insa pentru a intelege armonia dintre cei trei M.M.M.,trebuie o INITIERE.
Iubirea Magica (carnala),rupta de ansamblul celor trei,este pasionala,spectaculoasa,lubric a,etc.,etc,...dar tine putin,aproximativ 2ani.Apoi urmeaza suferinta.----sevrajul---dispa re hormonul specific,iar mesajul feromonului uman ,al iubirii,se modifica.Toti oamenii experimenteaza aceasta.Pasul urmator este sa se integreze cele trei forme ale iubirii.Si din nefericire ,abia la batranete intelegem ce este de facut,si cum se face.
Toate iubirile sunt frumoase.Si sa stii ca asi fi incantat sa aflu ca ai iesit la 'agata' barbati.Esti femeie si ai posibilitatea sa alegi.Si asi fi mai impresionat sa aflu ca esti o ,adevarata,'devoratoare de barbati'.----Un dialog cu o astfel de femeie este teribil de arzator
Astazi dupa ce am iesit de la scarbici,am intrat intr-un anticariat,asa ,la intamplare. Si am cumparat o carte scrisa de Mircea Handoga ,despre 'Pagini regasite ale lui M.Eliade.
(f.F.,interesanta). Este acolo un lung extras despre Mandragora (Matraguna) si Arborele Cosmic.
 ...........
In lumea aceasta nimic nu este intamplator,cuvantul coincidenta este aproape lipsit de sens(doar in;coincidentia oppositorum,este perfect valabil).Toate ce se petrec au un sens,uneori manifest ,alte ori(sau de cele mai multe ori),un sens ascuns.Inalnirea noastra inseamna ceva!.Dar ce anume,inca nu stiu.
De doua zile ma gandesc sa recitesc ,exceptionala,nuvelea a lui M. Eliade,---Sarpele---ieri la anticariat,am tinut catre in mana,am rasfoit-o,eram pe punctul de a o cumpara,si ceva ,nu stiu ce ,ma determinat sa aman achizitia.In una din zilele urmatoare voi reciti 'Sarpele".
Sunt,acolo, in povestire,doua personaje care se aseamana mult cu noi doi ;Dorina si Andronic(un magician ,un saman....un calator in vis,si in vise). Este vorba de o insula. Este vorba de mister,de erotism,de angoasa,de iluzie ,de nevroze(daca e sa gandim in termeni freudieni). Voi reciti cartea si apoi iti voi scrie iar.
             dThelema
15 Jul 2009, 20:44
Cu cateva clipe in urma am terminat de citit SARPELE ,nuvele lui Eliade.Fascinant!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Am dorit sa fac o comparatie intre intamplarea din nuvela si visul meu lucid. Poate ca acum nu-mi dau bine seama,insa sunt cateva diferente semnificative. Voi transcrie visul ,il voi inregistra ,si il voi posta pe net.Sunt tare curios daca va atrage atentia cuiva.
                               
            
       

2 comentarii: