luni, 31 octombrie 2011

Energia libera si "'Oul Matematic''

Pentru inceput trebuie  sa  intzelegem  cum  sunt  ouale  reptilelor,  ce  este  procesul  de  eclozare.
In afara  de  protectzie,  coarja  oului  de  reptila  are  si  alte  calitatzi,cum  ar  fi  cele  de  absortzie a  energiei  din  mediu  ambiant,  de  stocare  , si  de transformare a ei  ? Fara  indoiala  ca  aceasta  coarja  vibreaza,  se poate  gasi o  formula  matematica  pentru  a  descrie  acest  complex  proces?
  Cu  zigurantza  ca  se poate gasi,si  conform  regulilor  quantice, aceasta  formula,aceasta  ecuatzie  a  si  fost  descoperita.
  Un  alt  exemplu  de oscilatzie----sonora----in  acest  caz.Desigur vibratzia ''Oului  Matematic''  este  mai  complex....pentru ca trebuie  sa  realizeze  in  interior  UN  CENTRU,  si  alte  (cateva)  ''noduri''  unde  sa  se  produca  fenomenul  de  rezonantza.

Pot  sa analizez  Oul Matematic  ca  fiind  o  membrana ......o  membrana  speciala  ce  tinde  spre vorma  tridimensionala.  Sau  pot  sa-l  concep  ca  fiind  rezultatul  interactziunii  a  doua  unde  scalare  perpendiculare  intre  ele. Sau........
  Cateva  idei  interesante   se  gasesc  la  aceasta  adresa  ;
[http://e-nigme.ro/tiine-ocultism/nouti/806--armele-scalare  ]
  ''.........Din perspectivă scalară, fiecare obiect are „modelul său scalar" individual care este o amprentă digitală şi o amprenta spaţio-temporală unică. În cazul în care acest model este cunoscut cu precizie, poate fi „iradiat" şi pus în rezonanţă prin undele scalare

Acest lucru permite de a genera energie de la distanţă în cadrul obiectului ţintă sau pentru a extrage, aşa cum un diapazon poate excita altul la distanţă prin rezonanţă simpatică. Cu toate acestea, prin acest proces, efectele asupra obiectului nu traversează spaţiul, ele apar în masa obiectului prin sintonie non-spaţială ( fenomen non-local al spaţiului cuantic al vidului). Spaţiul este astfel eliminat.

„Marele ochi" al lui Tesla pentru vizualizare la distanţă

Nikola Tesla a proiectat o utilizare foarte specială pentru interferometrul lui scalar endotermic, pe care l-a proiectat pentru a produce „marele său ochi pentru a vedea la distanţă".

Sistemul folosit pentru a face acest lucru este doar puţin endotermic, astfel încât numai o cantitate mică de energie este extrasă de la ţintă la distanţă, ca şi atunci când un receptor deschis „scanează" cu razele, temporar, dintr-o parte la alta şi de sus în jos.

Prin scanarea altui departament în zona de intersecţie, având pulsaţii în etape, se poate chiar obţine o performanţă mai bună. În cele din urmă receptorul generează o reprezentare de energie care a fost extrasă din diferite părţi ale zonei de la distanţă endotermică, afişând semnalele primite pe un ecran de scanare apropiat, putând fiind creată o reprezentare adecvată a scenei de la distanţă. Acesta este un tip special de „interferometru cu microunde," şi - cu tehnicile moderne - imaginile obţinute pot fi surprinzător de bune. Odată cu dezvoltarea, ar putea fi chiar la fel de bune ca şi imaginile obţinute prin radarele de achiziţii aflate pe coastă....''
------------------------------------    
   Vorbesc  despre  ''Oul  Matematic''  ca  despre  un  VEHICOL ce  poate  transporta  emotziile  si  gandurile  omului  in  anume  spatzii  si  timpuri---in trecut,  prezent,  sau  viitor (trinitate  in  UNITATE),dar  si  in  ''zone''  paralele  ale  Universului..  In  fapt  cele  24  de  corzi  din  care  se  construieste  acest  VEHICOL,vibreaza ,oscileaza,  si  trebuie  sa se armonizeze  cu  ''energia  libera''   din  jurul  nostru.
   

  O  idee  ,cu  mult  mai  rafinata de cat  a mea,  s-a  nascut  in  antichitate,  si  apoi  a  fost  dezvoltata   in  Evul  mediu  ,in  Spania  ,de  Kabbalisti.Nu  e  nevoie  de  structuri  materiale  ci  doar  de  GANDURI (care  sunt  oscilatzii  de  foarte....foarte...foarte  mare  frecventza) ......
''  Savantii contemporani afirma ca departe de a fi un text de sorginte divina, Cabala a fost produsul unor traditii mistice anterioare, numite Maaseh Bereshit si Maaseh Merkavah, ambele trebuind insa sa fie predate de dascal cate unui singur elev. Maaseh Bereshit (in ebraica, ,,lucrarea creatiei'') vorbea despre formulele divine care au zamislit Universul si despre modul cum controlul acestor sunete sau litere putea exercita puteri magice asupra substantei materiale a lumii. Maaseh Merkavah (in ebraica, ,,lucrarea carului de foc'') incerca sa utilizeze practicile magice ale urcarii la ceruri reusit de Ezechiel in viziunea carului de foc si a tronului slavei din Rai. Dupa o perioada de pregatire intensa, incluzand post, meditatie, invocatii si recitari ale anumitor combinatii de litere si de nume de ingeri, adeptul Maaseh Merkavah cauta sa obtina o viziune a tronului lui Dumnezeu si sa se transforme din om in inger. ''  [ http://ezocult.blogspot.com/2011/10/cabala.html ]
  ..........
  '' Studiul cabalei a cunoscut o extraordinara revitalizare in anii '60 ai secolului trecut, cand s-a produs o renastere a spiritualitatii iudaice si totodata a crescut interesul adeptilor miscarii New Age pentru invataturile mistice ale cabalei. Atractia manifestata de acestia pentru intelepciunea cabalistica s-a datorat in mare masura intelegerii faptului ca esenta divina poate emana prin diverse domenii ale existentei si ca fiecare om se poate inspira din puterea suprema pentru a ajuta la desavarsirea actului creatiei.'' [ http://ezocult.blogspot.com/2011/10/cabala.html ]    
   E  necesar  ca  acest  studiu  sa  reinceapa. E  foarte  necesar  fiindca la schimbarile  haotice  de  frecventze  din  planul  terrestru  prezent (cauzat  de  centralele  nucleare,  de aparatura  electronica,  de  transmisiile   radio ,sau  microunde prin  antene  de  la  sol  sau  din  spatziu.....de  gandirea  focalizata  spre  dobandirea  de  averi  iluzorii).....si....de  frecventza  energetica  a  Terrei,  asa  numita  ''frecventa de  rezonanta Schumann'',care  se  modifica  brusc ,in  plus  sau  in  minus ,fatza  de  valoare  de  7,8 Hz.,  in  scurte  perioade de  timp. La  toate  aceste dramatice conditzii,  e  necesar  construirea  unui  sistem de  protectzie......un  ''Ou  Matematic'' individual.pentru  fiecare  terrian in  parte.

4 comentarii:

  1. :) "Daca vreti sa descoperiti secretele universului ganditi in termeni de Energie, Frecventa si Vibratie" (Nicolae Tesla)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum transmitem informatzia.....?...cum comunica secretele ?
    O MANDALA,ce codifica o suma de invatzaturi.
    O MANDALA intr-un ''Ou Matematic''.
    Abolirea Spatiului si a Timpului cu ajutorul INFORMATZIEI dintr-o MANDALA ce vibreaza armonic in rezonatorul biologic numit ''Oul Matematic''...sau '' Matricea''...sau ''Uterul Matematic''.
    --BILOCATIE...sau...MULTILOCATIE...in epoci diferite ale istoriei, Terrestre sau Cosmice.....LIBERTATE...
    Da...da....

    RăspundețiȘtergere
  3. De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem. Învăţând să folosim aceste capacităţi - de la vederea la distanţă la precogniţie, de la diagnosticarea medicală intuitivă la vindecarea la distanţă - putem ajunge să avem o minte liniştită, să trăim experienţa interconectivităţii tuturor fiinţelor şi, în cele din urmă, să trecem printr-o transformare a conştiinţei.
    Valorificând două decenii de cercetări desfăşurate la Stanford şi în alte locuri, cartea "Puterea fără limite a minţii - Ghid practic pentru vederea la distanţă şi transformarea conştiinţei" prezintă cu claritate fundamentul ştiinţific al vederii la distanţă şi al fenomenului "nonlocalităţii". Totodată, sunt prezentaţi paşii practici, concreţi, pe care îi putem face pentru a putea realiza propriile experienţe de vedere la distanţă şi de vindecare la distanţă. Şi mai important este faptul că autorul ne demonstrează, în paginile cărţii, că existenţa atemporală este reală şi a fost trăită de secole de către cei care practică meditaţia şi vederea la distanţă, oferindu-ne şi instrumentele necesare pentru a o experimenta noi înşine.
    Russell Targ este fizician şi scriitor. A fost un pionier în cercetarea laserului şi cofondator al departamentului de cercetare a capacităţilor paranormale de la Institutul de Cercetări Stanford.

    RăspundețiȘtergere