duminică, 19 septembrie 2010

Neogen...dialoguri...3

MANIPULAREA....CATE FORME DE MANIPULARE EXISTA?
Anterior Urmatorul
Postat de dThelema 4 Sep 2009, 21:56
in canalul Arborele vietii
Sterge


Comentarii (146)


Scrie aici comentariul tauScrie aici comentariul tau
mai multe
Posteaza


dThelema 18 Sep 2010, 20:15

Downshifting ...sau....un documentar pe aceasta tema
Simplicité volontaire et décroissance 1/3

http://www.dailymotion.com/video/xeq2wn_simplicite-volontaire-et-decroissan_news
dThelema 18 Sep 2010, 20:13

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t154473.html
''Downshifting-ul s-a nascut din refuzul al societatii occidentale (care
de fapt este o expresie postmaterialista) de a nu deveni sclavul
valorilor materiale si de a-ti consuma toata existenta alergind dupa
bani, dupa o pozitie ierarhica. Downshifting-ul inseamna refuzul de a
intra intr-o anume inregimentare (prin dresaj), refuzul pozitiei,
refuzul salariilor mari etc. Ideea de baza este ca de fapt calitatea
vietii individului, care este data nu de felul in care se pozitioneaza
el din punct de vedere material -nu iti trebuie atit de multi bani ca
sa poti sa fi fericit, multumit in viata -, ci de faptul ca poti
profita, sa zicem inteligent, de timpul pe care il ai de trait, astfel
incit sa nu devii un sclav al muncii. Prin urmare, e vorba de o etica
a muncii. ................''
dThelema 18 Sep 2010, 20:09

Downshifting
Fenomenul dezvoltat in Europa de Vest se refera la acele persoane care prefera sa isi petreaca mai putin timp muncind si mai mult facand lucruri simple: plimbari, vacante la tara, calatorii lungi cu trenul si cu barca.
---------------------
O forma excelenta de manipulare! ! !.....In P. N. L. (Programare Neuro Lingvistica) aceasta smecherie se numeste ''Tehnica pudrarii''............
Haide sa scriem altfel, sa punem altfel virgula......
----Downshifting
Fenomenul dezvoltat in Europa de Vest se refera la acele persoane care prefera sa isi petreaca mai putin timp ,(virgula la nivel subliminal) muncind si mai mult facand lucruri simple.............
dThelema 18 Sep 2010, 20:04

E un articol foarte VICLEAN!........eu pot sa spun asta------fiindca societatea prezentata aici, am ''vazut-o'' cu 25 de ani mai devreme----si pentru ca practic asta,nu teoretizez.
Articolul acesta este o superba forma de manipulare!(destinata paturii sociale intelectuale din Romania)
Mesajul subliminal,principalul,este acesta; RESEMNATZIVA! ( „o doza de renuntare la orgolii sau la vise de preamarire".)
VIATZA VOASTRA TREBUIE SA FIE SIMPLA!
ACCEPTATZIVA CONDITZIA DE SCLAVI (POST MODERNI) FARA SA VA REVOLTATZI!------ASA E VIATZA MODERNA-O PERMANENTA CRIZA!
Of!,C....un suflet de Saman nu poate fi amagit de un psiholog ce lucreaza (pe bani multzi) in mass-media!
Mi-ar place ca domna Aurora sa ne dea un exemplu personal si sa renuntze la cariera pentru a cultiva pamantul (legume, fructe ,zarzavaturi)....si sa vina cu produse bio,sa le vand in piatza la pretzuri modice pentru batranii neajutoratzi de la oras.
marta_50 15 Sep 2010, 22:24

Facem o spirala!
dThelema 15 Sep 2010, 22:20

Bine!..dam mana cu mana ...si facem o spirala.... ,insa mai trebuie ceva....
marta_50 15 Sep 2010, 13:05

Hai sa schimbam ,putem ????????Nici mie nu-mi plac multe ! Ce facem ???????Eu am venit sa transform lucruri , minti , suflete in bine , frumos , in lumina !Mi-e greu de nu mai pot , dar asta am ales ,cand am venit pe Pamant !Hai sa fim mai multi !
dThelema 14 Sep 2010, 23:36

Bon, comme disait Rabelais, '' chacun en sa chacunière''
dThelema 14 Sep 2010, 23:29

Of!, Martha!...aceasta e libertatea unei pasari in colivie. Printe zabrelele (din fier sau din aur...ce importantza mai are?) se vede cerul, arborii....pasarile salbatice (PRIMITIVE).......uneori se vede chiar si uliul pasarar-----(atunci te simtzi aparata de gratiile coliviei)
marta_50 9 Sep 2010, 13:05

Omul a trecut prin multe , si stie ca libertatea sufleteasca nu i-o poate lua nimeni ! Dumnezeu ne-a creeat liberi , ne-a dat Liberul arbitru , ne-a permis sa alegem orice cale , ca tot la el vom ajunge ! Asa ca nu trebuie sa ne temem de nimic ! Cat exista Dumnezeu , vor exista si sufletele noastre ! Rugaciunile , voia buna , gandurile pozitive si increderea in fortele noastre, sunt hrana noastra ! De aici si de la Dumnezeu ne vine puterea si tot binele ! Nimeni nu ne poate opri din calea pe care ne-a deschis-o Dumnezeu , chiar daca suna la usa cu facturile si ne chinuim sa facem bani ! In suflet suntem LIBERI si FERICITI caci privim spre LUMINA si iubim totul !
dThelema 8 Sep 2010, 22:28

Deci, pierderea treptată şi fatală a tuturor libertăţilor, de orice fel, nu poate fi compensată decît prin ceea ce am numit libertatea absolută. Vreau să cred, şi sper, că jocurile, spectacolele dramatice, gim-niee, coregrafice, sau recitarea de poezii şi cîntecele -— nu vor putea fi, toate, interzise. în. orice caz, meditaţiile, rugăciunile interioare (repetate în gînd, nopţile sau în orice moment de solitudine), anumite exerciţii fizice într-un ritm atît de lent îneît devin insesizabile unui ochi neprevenit, toate acestea nu pot fi interzise. Şi aceste nimicuri — gesturi, cîntece, poezii recitate altfel decît am fost învăţaţi, meditaţii, rugăciuni interioare, exerciţii de respiraţie şi vizualizare, pot deveni tehnici de evadare.
EVADARE!.....Da...da... Societatea actual,societatea ''mamonista'',uraste gandurile libere.....si LIBERTATEA...in genere,in toata bogatzia semantica a acestui cuvant----LIBERTATE.!
dThelema 8 Sep 2010, 22:20

A FI SAU A NU FI LIBERI (?)......ACEASTA-I INTREBAREA!
Martha,suntem iar in rezonantza,atunci cand discutam ''PROBLEMA LIBERTATZII''!.
Tu ai scris-------''....imi chinui mintea cum sa mai fac bani ! E GROAZNIC !E un cosmar ! In loc sa traim frumos , ne chinuim !Vrem sa scapam de acest cosmar !In momentul ala cred ca vom fi liberi , complet liberi''
Dar ce ne spunea M . Eliade cu mai bine de 25 de ani inainte!
---------''19 Trandafiri M. Eliade ... ... Dar ceea ce. ne-am obişnuit să numim „libertatea absolută" este cu totul altceva. Oricine priveşte realitatea în faţă înţelege că. vom intra curînd într-o fază a Istoriei Universale cînd nici una din libertăţile pe care abia apucaserăm să le cunoaştem nu va mai fi posibilă. Acesta este preţul cu care ar putea fi evitată catastrofa termonucleară. Trebuie, deci, să ne pregătim de pe acum, ca să putem supravieţui în instituţiile societăţii de mîine. Pentru unii din contemporanii noştri, cu privirile îndreptate nostalgic spre trecut, ceea ce ni se pregăteşte echivalează cu unul din infernele evocate în 1984 sau alte anticipaţii de acest fel. Şi s-ar putea să fie aşa, dacă ne vom lăsa integraţi în organismele social-'politice de mîine aşa cum sîntem astăzi, adică naivi şi nepregătiţi.''
dThelema 8 Sep 2010, 22:08

LIBERTATEA!
marta_50 7 Sep 2010, 10:30

Buna ! Stiu ca astepti un comentariu ! Dar ma framant si eu cum sa scapam mai repede de obsesia asta a banului ?????
Vin facturile la usa si ma obliga sa-mi mai iau un servici ,imi chinui mintea cum sa mai fac bani ! E GROAZNIC !E un cosmar ! In loc sa traim frumos , ne chinuim !Vrem sa scapam de acest cosmar !In momentul ala cred ca vom fi liberi , complet liberi !Nu mai e mult ! Asa sper !
dThelema 5 Sep 2010, 22:44

dThelema 31 Aug 2010, 19:25

Of!,Martha......trebuie sa dispar din mintea si din inima terrienilo IDEEA de ban!. Priveste cu atentzie, te rog, acest documentar despre ce este ,sau ce NU e banul, documentar facut de profesionisti.....si '' lucrurile'' se vor clrarifica.
http://www.dailymotion.com/video/xejgrc_le-piege-de-l-argent-partie-1_news
http://www.dailymotion.com/video/xejh6j_le-piege-de-l-argent-partie-2_news
http://www.dailymotion.com/video/xejhqy_le-piege-de-l-argent-partie-3_news

marta_50 29 Aug 2010, 20:43

Sunt de acord sa trimitem mesaje ,dar ei stiu ce au de facut, si lucreaza asupra noastra, sa ne ridice vibratia , sa ne faca sa intelegem ce e bine pt. noi si planeta. Cine nu va intelege va pleca ,in alte spatii , pe alte planete !Noi nu putem nici grabi , nici opri mersul lucrurilor ! Toate la timpul lor ! Banul va mai bantui , dar va dispare ,deja e pe card , e on line , cumperi virtual , sunt semne !Trebuie sa avem rabdare ,sa ne lucram spiritul , sa ne potolim mintea , sa ne cunoastem fortele si calitatile ! Vom reusi ! Vom invinge !
dThelema 29 Aug 2010, 16:17

Terrienii au adormit inca din 1987,,si traiesc (nu viseaza!) un teribil cosmar.!
Un cosmar ce se termina in 2012. Insa e doar un sfarsit de ciclu cosmic---doar atat!
Marea noastra problema o reprezinta Mamona (batran si prea actual idol----BANUL).....iar fantoma lui va mai bantui Terra cateva sute de ani.
Din acest motiv este necesar sa trimitem, in trecut, prin ''poarta stelara'' a gandurilor noastre ,mesaje precise catre Printzul Pacii,astfel incat EL sa-si indeplineasca impecabil misiunea de ''PURIFICARE A TEMPLULUI''
(Terra e un templu....corpul uman este un templu )
Sa-L ajutam si noi,cu puterea gandurilor noastre,! EL are nevoi de ..........IUBIREA noastra!
dThelema 29 Aug 2010, 15:59

Din acest motiv este necesar sa trimitem, in trecut, prin ''poarta stelara'' a gandurilor noastre ,mesaje precise catre Printzul Pacii,astfel incat EL sa-si indeplineasca impecabil misiunea de ''PURIFICARE A TEMPLULUI''
(Terra e un templu....corpul uman este un templu )
dThelema 29 Aug 2010, 15:56

Marea noastra problema o reprezinta Mamona (batran si prea actual idol----BANUL).....iar fantoma lui va mai bantui Terra cateva sute de ani.
dThelema 29 Aug 2010, 15:54

Un cosmar ce se termina in 2012. Insa e doar un sfarsit de ciclu cosmic---doar atat!
dThelema 29 Aug 2010, 15:53

Terrienii au adormit inca din 1987,,si traiesc (nu viseaza!) un teribil cosmar.!
marta_50 28 Aug 2010, 22:55

Am citit undeva ca cei pregatiti , vor dormii 72 de ore ,sau vor sta intr-o stare de ameteala, pana Pamantul trece in noua dimensiune.Cand se vor trezii , asa cum spui, va fi totul schimbat !Vom trece prin POARTA STELARA ! Mi-ar place sa fie asa !Pregatirea pt. marea trecere a inceput de mult si se va sfarsi in dec.2012 . Si eu imi doresc ca tine sa ma trezesc si sa fie 2000 de ani de Lumina, fericire si numai bine !Sta in puterea noastra, atunci asa sa fie !
dThelema 27 Aug 2010, 23:49

Stiu ca va veni acel moment...dar vreau sa vina repede...cat mai repede. Mintea fiecarui terrian are capacitatea de a zamisli noi (proaspete) UNIVERS-uri.
FIECARE GAND ESTE UN BIG-BANG! !
Vreau sa ma trezesc intr-o dimineatza si sa regasesc pamantul curat! ! Iar aceasta este in puterea mintzii mele.....e in puterea gandurilor tale.....in puterea noastra...in imaginatzia voastra....
marta_50 27 Aug 2010, 23:18

Nu te mai agita atat , va veni si clipa aceea ,de curatenie !Nu te mai revolta ,ai rabdare ,vom trece prin site groase , se vor cerne toate si vor trece cei care sunt pregatiti si merita , ceilalti vor fi reciclati , trimisi pe alte planete unde o vor lua de la capat pana vor intelege mesaju PRINTULUI PACII !!!!!!
dThelema 27 Aug 2010, 22:52

...''ce poveste ai pregatit pentru ''Printzul Pacii''?-----Printzul Pacii,frumoasa metafora!.....frumos nume!........In lecturile sale ,speciale, Edgar Cayce vorbea despre Iisus ca fiind Printzul Pacii.
UNDE ESTE PACEA! !?......ARMATELE DE PE TERRA CONSUMA CELE MAI MULTE RESURSE!--------SUFERIM SI SARACIM PENTRU CA SOLDATZII MARELOR PUTERI SA FIE HRANITZI DIN BELSUG,,,SI SA FIE DOTATZI CU CELE MAI SOFISTICATE SI MAI EFICIENTE INSTRUMENTE ALE MORTZII !
Economia de piatza....capitalismul in general, are la baza existentzei razboiul si teroarea. Iar fundamentalistii crestini ucid oameni in numele lui Iisus..de 2000 de ani in coace.
Ma revolt ,si strig (mut) in mintea mea;; ''Fratele meu, ai ratat misiunea! trebuia sa purifici TEMPLUL, si n-ai reusit. In acest prezent Mamona stapaneste inimile si mintzile oamenilor......Torna, torna, fratre! (τόρνα, τόρνα, φράτρε),si termina-ti treaba inceputa cu aproximativ 2000 de ani in urma.''
marta_50 27 Aug 2010, 11:26

In primul rand ,trebuie sa-i cerem sa ne ajute sa ne limpezim gandurile si sufletul , caci este o avalanse de nevoi , nemultumiri,sa ne potolim mintea , si ce este mai important , nu suntem in armonie cu nimic !Trebuie sa intram in armonie cu ceva macar , natura ,sau aer , ceva , ce sa mai zic de armonia cu noi insine ! Abia atunci trebuie sa facem o lista de prioritati ! Asa cred eu , sau putem , depanam toate "ofurile "noastre ,deavalma ? Sa cerem, sa ne revoltam , sa ne rugam ?
Eu deocamdata ii cer sa-mi dea liniste sufleteasca si putere sa rezist vietii ,care a devenit "un torent ",si ii mai cer sa-mi dea lumina sa inteleg ce se intampla cu mine si cu lumea asta ! Drumul lumii il stiu ,dar poate gasim o cale mai scurta si mai usoara !
dThelema 26 Aug 2010, 23:33

Martha,ce poveste ai pregatit pentru ''Printzul Pacii''?
dThelema 26 Aug 2010, 23:30

PROBLEMA ESTE AICI! CONSUMERISMUL--------Criza consumerismului------------La crise du consumérisme--------- http://www.dailymotion.com/video/xei17h_la-crise-du-consumerisme-1-3_news La crise du consumérisme 1/3ÎncÄ�rcat de
Status postat de dThelema
marta_50 26 Aug 2010, 12:10

Da ,ar trebui sa ne rugam toti , pacat ca ceilalti nu stiu si nici nu inteleg nimic ! Sa -i spunem "Printului Pacii " , ca am ajuns la limita rabdarii, puterii si trebuie sa se schimbe ceva !!!!Totul este atat de tulbure , cu greu rezistam , dar sunt sigura ca vom trece si ne vom bucura si de Lumina ! Deocamdata o avem in suflet , o mai insuflan unuia ,care o primeste ,dar traim greu , parca avem bolovani in spate ,dar incercam sa ramanem curati !Sunt uimita ce forme urate iau toate si mai ales aceste vietati terestre , nici nu mi-am imaginat ca voi traii asa ceva !Mai vorbim !
dThelema 24 Aug 2010, 22:46

.....si practica acestui ''exercitziu''?.......in fapt e meditatzie....e rugaciune.....sa-i povestesti PRINTZULUI PACII.....cum este ''prezentul''.......cum este acest ''prezent'' al terrienilor.
(scriu ''terrieni'',fiindca este o mare deosebire intre ideea de OM----Umanitate....si vietatea terestra ce se afla pe varful piramidei trofice-----veriga cea mai puternica a lantzului trofic.)
dThelema 24 Aug 2010, 22:39

marta_50 24 Aug 2010, 22:09

Iti multumesc pt. exercitiu !Stiu asta , ce au ascuns unii, au descoperit cu truda oamenii de stinta !
Mai stiu ca , tu ,daca vei fi fericit , voi fi si eu bine !DE aceea, iti doresc tot binele din lume !
dThelema 24 Aug 2010, 19:13

marta_50, Draga Martha,Sa-ti spun un secret!------Il cunosc totzi preotzii de rang inalt,(din orice erarhie eceziastica,din orice cult ,sau rit), din antichitate, si pana in prezent. Acest ''SECRET'' a fost redescoperit de FIZICA QUANTICA-------------------------CEEA CE GANDIM IN ACEST PREZENT AL NOSTRU AFECTEAZA SIMULTANT SI INSTANTANEU, SI TRECUTUL SI VIITORUL!
Iti propun sa faci un exercitiu de cateva zeci de secunde ,in fiecare zi (timp de 49 de zile)--------------Priveste,te rog , Soarele....la rasarit,sau la apus,cum doresti,......... si transmite cu puterea gandurilor si imaginatziei tale un anume ''MESAJ'' (tu il alegi,tu il concepi), in trecutul (istoric)------catre Iisus de exemplu.Povesteste-i ce se petrece in ''Prezent'' .
Te va auzi,te va intzelege,,,,,,,si va actziona in ''trecut'' pentru a modifica ''prezentul nostru'' (pun ghilimele pentru ca sunt o infinitate de,.... posibile PREZENT- uri)....Pentru ca El, Iisus, a spus : ''Cere si ti se va da'' ( si El se tzine de cuvant
Potzi sa-ti transmitzi tie un ''mesaj''....vorbeste copilului,sau adolescentei....sau alegi orice perioada din viatza ta----------si dupa fiecare ciclu de 49 de zile vei sesiza schimbarile.
marta_50 24 Aug 2010, 12:00

Uitam cine suntem si de aici toate neintelegerile ! Ne-a fost ascuns un mare adevar " suntem creati de Dumnezeu , din Dumnezeu ", si atunci suntem tot , suntem puternici , putem face ce vrem , avem liberul arbitru , putem alege orice cale , de ajuns trebuie sa ajungem , tot la El , mai devreme sau mai tarziu , fiecare dupa alegerea pe care a facut-o ! Ne cam chinuim singuri , ne complicam vietile , ne pirdem , pe cai , dar spre lumina vom ajunge toti !!!!!!!
Intoarcerea in trcut ne va ajuta sa ne vedem greselile !
dThelema 23 Iul 2010, 00:07

TIMPUL POATE FI STAPANIT....TEHNICI TRADITIONALE DE INTOARCERE IN TIMP....PENTRU A NE VINDECA DE LUCRAREA LUI......RECUPERAREA TRECUTULUI
dThelema 23 Iul 2010, 00:00

„Dacă Hegel are 'dreptate, citii la întîmplare. atunci sîntem pierduţi"
dThelema 22 Iul 2010, 23:58

Voiam să spun că ideea lui Hegel poate fi înţeleasă şi altfel." Eu, în orice caz, îndrăznesc să-l înţeleg altfel, şi să-l corectez. De acord, fiecare evenimejit istoric constituie o nouă manifestare a Spiritului Universal ; dar asta nu înseamnă că trebuie " doar să-l înţelegem şi să-l justificăm. Trebuie să mergem . mai departe : să-i descifrăm semnificaţia lui simbolică. Pentru că orice eveniment, orice întîrnplare cotidiană comportă o semnificaţie simbolică, ilustrează un simbolism primordial, trans-istorie, universal...
dThelema 22 Iul 2010, 23:52

Oricine, orice spectator, orice cititor, sublinie cuvintele, poate avea o revelaţie similară. Atunci mi-am dat seama de importanţa acestui tip de. spectacol pentru toţi contemporanii noştri, din toate ţările şi din toate continentele. Se opri o clipă, mă privi adine în ochi. apoi rosti cu gravitate. 46 • — Dragul meu, în zilele noastre, spectacolul este singura noastră şansă de a cunoaşte libertatea absolută, şi acest lucru se va adeveri şi mai mult în viitorul apropiat. Precizez : libertatea absolută, pentru că n-are nimic de-a face cu libertăţile de ordin social, economic sau politic, — Este pur şi simplu extraordinar ! am şoptiu brusc emoţionat. — Ai să te convingi şi dumneata, şi poate mai curtnd decît te aşteptai. Dar despre toate astea, o să mai stăm de vorbă...
marta_50 15 Iul 2010, 11:56

Un indrazneste nimeni sa-si spuna parerea?
marta_50 25 Iun 2010, 19:37

Ma intreb, putem sa nu fim manipulati ?
dThelema 8 Iun 2010, 23:42

http://www.dailymotion.com/video/xbifo7_jvct-haarp-1x2_news
...........

....

.......
http://www.dailymotion.com/video/xbifo7_jvct-haarp-1x2_new
dThelema 30 Mai 2010, 00:26

Of! ce rost mai are?
Iisus filu Lui Dumnezeu ( ),a murit pentru ca a incercat sa rezolve problema BANULUI.
Si totusi au fost trei oameni care au reusit mai multe de cat Iisus......Mahadma Ghandi,Nelson Mandela, si Martin Luther King,au zdruncinat din temelii ''sistemul''.
Cercetatzi mesajele lor,urmatzi-le sfaturile si in cateva luni guvernantzii nostri vor renuntza la putere.
gemana 29 Mai 2010, 08:48

exista foarte multe forme de manipulare in primul rand mass media care ar trebui sa fie apolic fara discutie flashurile,din tv fara sa ne dam seama creerul inregistreaza, tinerii sant indusi in eroare si asta sa intamplat exact dupa revolutie cu tot felul de materiale cumparati pe bani buni pentru educatia noastra sa fim mai emancipati sexual ca de ... suntem din epoca de piatra si altele ... copii nostrii sant deosebiti si buni dar din pacate si ei ca si noi vedem realitatea cruda
gemana 29 Mai 2010, 08:39

LIPSESTE RESPECTUL PENTRU NOI NU MAI INSEMNAM NIMIC DECAT UN NUMAR DA VREAU LIBERTATE| DAR CUM ?DACA SUNTEM REDUSI LA ZERO
FARA POSIBILITATI FINANCIARE COPII NOSTRII UNDE SANT?SAINTEM SLUGI PE LA PORTI:LE EUROPEI SI ACASA TOT SLUGI SUNTEM ASTA E DEMOCRATIA CARE ATI VRUTO ? EU NU CRED AM UN RESPECT DEOSEBIT PENTRU POPORUL ROMAN CARE E HARNIC SI BUN SII DIN MOTIVUL ASTA PROFITATI? da E CRIZA FINANCIARA DAR DE CE TOCMAI NUMAI DIN BUZUNARELE NOASTRE SI DIN PUTINUL CARE AVEM VRETI SA ?LUATI IA SA REFUZATI TOATE FACILITATILE DE CARE BENEFICIATI CA SA VEDEM CAT DEPATRIOTI SANTETI..SUNTETI REVOLUTIONARI ? AI NU VIE RUSINE? ?REVOLUTIONARI AU FOST CEI CARE AU MURIT PENTRU O CAUZA NOBILA< SI NU VOI SI NEPOTII INCA NENASCUTI ARE DREPTATE CINE A ZIS SA NU VA MAI DEPLASATI LA BUCURESTI O GROAZA DE BANI PAPATI DRAGI PARLAMENTARI SI SCOATETI LEGI IN CONFLICT DE INTERESE IN FAVOAREA VOASTRA NU VA PASA CA POPORUL E SCUFUNDAT IN MIZERIA NEPUTINTEI SI SIGURANRTEI DE TRAI INCOTRO DOMNILOR ? RUSINE SA VA FIE NU E NIMIC DE CAPUL VOSTRU......... DIN CAUZA VOASTRA SI A DUPLICITATII VOASTRE NU AVEM CREDIBILITATE NICAIERI IN LUME NU TIN CU VADIM DAR ARE DREPTATE NU AVETI COLOANA VERTEBRALA
gemana 29 Mai 2010, 08:12

Comenteaza si tu
lara_l 29 Mai 2010, 07:34

http://anatolbasarab.wordpress.com/2010/05/15/5-metode-de-tampire-a-populatiei/#comment-258
dThelema 22 Mai 2010, 22:31

Daca LIBERTATE nu E nimic nu E ! ! ! Sa-l parafrazez pe Platon,pe Ap. Pavel,pe Nichita Stanescu.....François Rabelais
A_U_M 19 Apr 2010, 11:41

Recomand si blogul http://psihotronica.blogspot.com/
dThelema 28 Feb 2010, 12:50

LIBERTATEA ESTE FOTONICA ! ! 1 .... http://www.dailymotion.com/video/x8vpvr_emmanuel-kant-qu-est-ce-que-les-lum_webcam http://www.dailymotion.com/video/x8vpvr_emmanuel-kant-qu-est-ce-que-les-lum_webcam Încărcat de http://www.dailymotion.com/Philosophons . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/webcam/featured/1
dThelema 14 Jan 2010, 12:26

Un documentar despre manipulare, servilism ,si servitute....sclavie si neosclavagism .... http://www.dailymotion.com/video/xbtld3_documentaire-de-la-servitude-esclav_news ... div> http://www.dailymotion.com/video/xbtld3_documentaire-de-la-servitude-esclav_news Încărcat de http://www.dailymotion.com/DOCUMENTAIREROOTS . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/news/featured/1
dThelema 14 Jan 2010, 12:24

http://www.dailymotion.com/video/xbtm3e_documentaire-de-la-servitude-esclav_news http://www.dailymotion.com/video/xbtm3e_documentaire-de-la-servitude-esclav_news Încărcat de http://www.dailymotion.com/DOCUMENTAIREROOTS . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/news/featured/1
dThelema 14 Jan 2010, 12:22

http://www.dailymotion.com/video/xbtmou_documentaire-de-la-servitude-esclav_news http://www.dailymotion.com/video/xbtmou_documentaire-de-la-servitude-esclav_news Încărcat de http://www.dailymotion.com/DOCUMENTAIREROOTS . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/news/featured/1
dThelema 14 Jan 2010, 12:21

De acord
A_U_M 13 Jan 2010, 00:14

-manipulare mistico-religioasa - aici se poate spune aproape orice, informatiile nu pot fi verificate
- manipulari prin teorii ale conspiratiilor duse la paroxism -la fel ca mai sus, tocmai a amintit dThelema de conspiratia Orion, ar mai fi 'conspiratia Necronomicon" si 'Megalitul Dumuzi' - http://agonia.ro/index.php/essay/177807/Megalitul_Dumuzi (se face o conexiune intre miturile sumeriene, cartea lui Enoh, zeul akkadian Dumuzi, o planta numita Dracocephalum (cap de drac) si capturile facute la megalitul cu pricina de un adolescent ce freca menta pe google earth. Ce a iesit cititi si voi...pe scurt diavolul cica ar fi ingropat prin Carpati (ORICE ASEMANARE CU PERSONAJE DE PE NEOGEN SAU DIN LUMEA SEMIREALA ESTE PUR INTAMPLATOARE CA SA NU EXISTE DISCUTII!).
Adevaru' e ca se scot bani frumosi din si din teorii ale conspiratiilor ptr. ca exista o intreaga literatura de specialitate pe tema asta. Eu nu neg scopurile ascunse negative ale anumitor societari secrete dar credeti ca nu au loc si atacuri nejustificate drijate chiar de grupurile oligarhice asupra altor societati initiatice ce au ca perfectionarea individului, trezirea constiintei si iluminarea? Credeti ca un om evoluat spiritual isi pune mintea cu unu care vrea sa stapaneasca lumea? Cei de la MISA si'au facut o obsesie sa arunce cu namol in francmasoni, atacarea unui dusman 'demonizat' de manipulator pare o tehnica eficace de manipulare ca sa atragi adepti ce sunt impotriva lor (si sunt destui). POate ca masoneria nu mai e ce a fost dar exista si multe dezinformari lansate tocmai de secta lui bivolaru.
- manipularea prin diversiune (poate cea mai perversa forma de manipulare) - mai e nevoie sa amintesc de 11 septembrie? Cam seamana cu lovilutia de la noi din '89 si cu teroristii care de fapt nu erau, poate chiar trickster'ul zambaret are un cuvant greu de spus.
-manipulare prin stimularea creierului limbic emotional in asa fel incat se se blocheze creierul rational-cognitiv, persoana manipulata urmand un sir lung de conditionari impuse de manipulator - si aici se pot spune multe
Sileuro 12 Jan 2010, 10:05

?
Mihail_Drumes 10 Jan 2010, 12:34

,,Cand obligi pe cineva sa te iubeasca, este ca si cum ai jefui un cersator de ultimii banuti pe care i-a capatat!" (Elena Stan)....
euxin_1975 9 Jan 2010, 20:22

...mie imi place cum gandesti...
dThelema 9 Jan 2010, 20:20

FRUMOS! ! ......insa....in lume se petrec si ...... Imiplace cum scrii!
euxin_1975 9 Jan 2010, 20:14

...si prin ce este omul o fiinta speciala, o incoronare a creatiei, daca nu prin ratiune si libertate? cei ce cred inca in faptul ca pot distruge aceste insusiri ale fiintei umane se inseala...ele se afla in fiecare om, oricand si oriunde...chiar daca, uneori, prin forta imprejurarilor, manifestarea lor este interzisa...
dThelema 9 Jan 2010, 20:10

Asta e!.....dar cand se lucreaza la o scara mai mare,cu ajutorul mass-media,de exemplu ?, prin institutziile oficiale,scoala, biserica,etc...
euxin_1975 9 Jan 2010, 20:06

stii ce detest eu?... dorinta unora(barbati ori femei, tot aia-i) de a convinge cu orice pret...e ca si cum i-ai lua omului ce are mai de pret-libertatea...il obligi sa gandeasca ca tine, sa nu mai fie el.... ...
dThelema 9 Jan 2010, 19:36

Azi, 13:08 euxin_1975 Esti o dragutza! Esti femeie ,iar femeile stiu cum sa ''convinga'' ....atunci can si-au ales ''tinta''
euxin_1975 9 Jan 2010, 13:08

hai sa simplificam, ca de asta avem nevoie. de fapt ce iti trebuie ca sa rezisti manipularii rau intentionate? informatie corect receptata, inteligenta,cultura, o personalitate bine dezvoltata. de acord, toti manipulam, dar sa facem asta in sens pozitiv, in mod echilibrat, fara tendinte extremiste, insa cum totul este relativ pe lumea asta...no comment more... manipularea, in sens larg,(avand ca sinonim ”convingerea”) este, sa recunoastem, ceva ”sine qua non ” , necesar deci, omului.....s-ar putea sa nu fiti de acord...insa cu atat mai bine...
singur_29_cta 9 Jan 2010, 01:33

tot ceea ce ai scri asa este a iubi este frumos dar sa primesti in schimb acelas lucru sa nu cer sa nu ti-se dea de mila si nici sa nu cerseti iubirea cuiva.iubirea vine din suflet el este cel ce distribuie iubire si nu se vinde se daruieste insa eu pana acum am tot cersit iubirea femeilor si m-am simtit oribil .tu ai mare dreptate pup florin daca nu te superi te voi alege ca prieten pentru
constelatia_vega 8 Jan 2010, 18:01

70 X 7
dThelema 6 Jan 2010, 10:57

..... O pare personala fireste...daca se tot vorbeste de 2012,se isterizeaza populatzia cu zvonuri despre SFARSITUL LUMII....atunci ar trebui spus ca pentru Romania ''sfarsitul lumii '' a venit in anul 1989. Am lucrat in sistemul patronal inca din 1990, si ....cu mare tristetze trebuie sa spun ,am avut parte de multe umilintze, am vazut ''la lucru'' LACOMIA , CORUPTZIA, IMPOSTURA, TRADAREA, NEBUNIA...etc. Vai de copii nostri!!!, de nepotzii nostri!!!....fiindca ei vor trebui sa plateasca toata prostia din cei 20 de ani de capitalism dambovitzan
lara_l 5 Jan 2010, 16:24

sa inteleg ca esti de parere ca nu se traieste bine dupa uciderea comunismului,dThelma?
lara_l 5 Jan 2010, 16:23

Sileuro ,nu cred ca-i aspru "tataie". Si scapam noi cumva de catastrofe.
dThelema 2 Jan 2010, 16:49

Dar nu pe Freud am dorit sa-l scot in evidentza ci pe nepotul sau .Edward Bernays....despre tehnica mesajelor subliminale...despre 2012,despre campnanii electorale,,despre campanii de presa si ''formatori'' de imagine...despre revolutzii la televizor....despre cat de bine se traieste in lume dupa uciderea comunismului.
dThelema 2 Jan 2010, 16:44

Si mi imi place cum scrii Lara_L...sunt de acord,in parte, cu opiniile tale. ...insa polemicile sunt ''constructive''. Nu doresc sa vad doar meritele lui Freud ci si slabiciunile, maniile lui,dependentza de cocaina(si este greu de trecut cu vederea faptul ca ''parintele psihanalizei'' si-a ucis prietenul (alcoolic cei drept),recomandandu-i prosteste sa inlocueasca un drog cu un altul pe care ,el Freude,nu-l cunostea deloc .... Sau teoria acea nebuneasca despre relatzia tata - fiu ,care l-a determinat sa'' sacrifice '' viatza fiicei sale, spre folosul lui....ASTA NU ESTE MANIPULARE?! ....sau invidia lui ,dusa pana la extrema, fatza de Jung (lesina in prezentza lui Jung)
Sileuro 2 Jan 2010, 14:16

Ah! te iubesc...Iara_l ! !...AI DREPTATE!...Imi place cum scrii. ''Tataie'',adica dThelema, este prea aspru. Eu am urmarit documentarele postate de el in club, ma refer la cele despre Freude,si in general despre unele practici psihiatrice din America.....''tataie'' are un fel catastrofic de a privi lucrurile
lara_l 1 Jan 2010, 21:30

Nici nu i-am confundat,din contra,facusem o diferenta intre ei.Dar nu m-as hazarda in a-l face pe Freud manipulator.Fiindca exemplele date de tine sunt cele care au fost expuse de....altii!Cu ce interes? Pe mine declaratiile nimanui nu ma pot convinge,ci faptele,dovezile. Am parerile proprii dobandite din ceea ce gasesc singura si judec singura.Deci ma feresc a fi manipulata.Sunt o incapatanata in fond. Freud nu poate accede la vreun premiu Nobel,insa are merite ce nu-i pot fi contestate. Hipnoza s-a dovedit a fi o terapie benefica in anumite cazuri. Ca unii terapeuti nu mai respecta codul deontologic,e partea a doua,ca insasi despre Freud se vehiculeaza anumite lucruri,e deja altceva. Pai,daca ilm acuzam pe el,haide sa acuzam de manipulare si preotii si consilierii psihologici si liderii spirituali a unor anumite miscari si ...nu vom mai termina lista. In USA fiecare american are psihoterapeutul sau.Doar nu Freud i-a manipulat! Noi suntem singurii in stare sa rezistam unei manipulari ,asa cum suntem in stare FIECARE dintre noi sa manipulam la randul nostru. Ne manipulam copiii,parintii,prietenii,colegii zilnic.Nu la scara mare,dar o facem. A se vedea exemplul vecinilor de bloc care barfesc masina nou cumparata de tanarul nou mutat in zona.
dThelema 1 Jan 2010, 19:03

Sa nu-l confundam pe Carl Gustav Jung cu Sigmund Freud . Si pe Sigmund Freud cu nepotul sau . ..Edward Bernays ... Sigmund Freud a manipulat pacientzii cu tehnicile hipnotice----golindule buzunarele. .. ..Edward Bernays , mai viclean si mai lacom, a extins manipularea,prin tehnici subliminale,(promovate de mass-media), la grupuri f. mari de oameni. ...si a reusit sa vanda tigari, piane, locomotive, camioane......in favoarea unor ........
dThelema 1 Jan 2010, 18:51

http://www.dailymotion.com/video/x5cqux_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle .. http://www.dailymotion.com/video/x5cqux_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle Încărcat de http://www.dailymotion.com/supervielle . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/lifestyle/featured/1
dThelema 1 Jan 2010, 18:50

http://www.dailymotion.com/video/x5cph7_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle .. http://www.dailymotion.com/video/x5cph7_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle Încărcat de http://www.dailymotion.com/supervielle . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/lifestyle/featured/1
dThelema 1 Jan 2010, 18:48

http://www.dailymotion.com/video/x5co9q_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle http://www.dailymotion.com/video/x5co9q_sigmund-freud-et-la-psychanalyse-pa_lifestyle Încărcat de http://www.dailymotion.com/supervielle . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/lifestyle/featured/1
dThelema 1 Jan 2010, 18:48

dThelema 1 Jan 2010, 18:43

http://www.dailymotion.com/video/x5cjop_sigmund-freud-1ere-partie_lifestyle http://www.dailymotion.com/video/x5cjop_sigmund-freud-1ere-partie_lifestyle Încărcat de http://www.dailymotion.com/supervielle . - http://www.dailymotion.com/ro/channel/lifestyle/featured/1
dThelema 1 Jan 2010, 18:41

Sigmund Freud.....Jean-Martin Charcot....hipnoza...manipulare Iata un documentar interesant despre Freud .. http://www.youtube.com/watch?v=x6mejwVJIoc ..
sanda30 1 Jan 2010, 13:31

abrupt si grozavia, dar nu-mi tastatura.
lara_l 1 Jan 2010, 13:29

Ma iarta,dar nu-l consider pe Freud "parinte al manipularii" si drept dovada,este comunicarea dintre noi doi acum,nepotul lui,Jung si toate descoperirile facute de-atunci pana astazi. In fond,Freud nu a fost un lider,a fost un initiator a psihanalizei care astazi este cel mai eficient mijloc contra manipularii. Asertivitatea,da?Atata timp cat nu am stiut cu ce se mananca asta,ce efecte are ,nu am putut-o dezvolta si am fost ori victima a manipularii ori manipulatori. Fara psihanaliza nu ai cum sa judeci reactiile proprii.O facem psihanaliza uneori inconstient si fara a-l fi citit pe Freud,insa cati avem curajul si de a recunoaste ceea ce am gasit in noi? Sunt o fiinta slaba care pe falsa idee ca e mai bine sa nu alimentez un conflict prin contradictie,inlesnesc altora sa propage idei non-valoare? Sau sunt agresiv intratat incat domin si incerc sa preiau controlul ,de multe ori chiar prin violenta? Sau reusesc sa-mi exprim opinia vis-a vis de interesele si credintele proprii,fara a incalca drepturile altora? Doar aceasta ultima varianta ma intareste impotriva manipularii.Celelate au nevoie de munac din partea mea.Daca vreau!Si daca ma pricep!Ca daca nu,ar trebui sa caut pe cineva care stie. Ehei!!!Pe cine???
sanda30 1 Jan 2010, 13:27

sursa manipularii este chiar receptorul, needucat in arta informatiei si informarii...dar deh, logica uneori la modul abrut ne omoara.. nu am inteles ce a zis TH cu inteligent si apoi grozavoa titlului mai merge, cinismul ajuta evolutia, dar nu dus la extrem..
dThelema 1 Jan 2010, 13:22

http://sunshinemedia.blogspot.com/2009/02/mult-prea-putini-dintre-cei-care.html
dThelema 1 Jan 2010, 13:19

Sigmund Freud este parintele manipularii (psihanaliza ca mod de a face bani din ''piatra seaca'' exemplu cei ce viseaza mult sunt bolnavi deci trbuie sa vina la terapeut (80% dintre oamenii isi amintesc visele nocturne)...sau femeile care nu au orgasmm vaginal sunt ''imature sexual'' deci si acestea trebuie sa vina la terapeut (70 % dintre femei au orgasm clitoridian) INTELIGENT!..NU? .. Dar geniul in manipularea maselor a fost un nepot a lui Sigmund Freud , pe nume :Edward Bernays........Edward Bernays - pionierul comunicării.... CE TITLU (?)! ! ! . . http://sunshinemedia.blogspot.com/2009/02/mult-prea-putini-dintre-cei-care.html
lara_l 1 Jan 2010, 12:51

Sursa manipularii este comunicarea,care prin diversele ei forme reuseste sa influenteze de la un om la multime.Inca din 1900 s-a descoperit ca oamenii sunt influentati de opiniile exprimate de ceilalti.Cand sunt vizate domenii in care normele sociale sunt foarte puternice,influenta majoritatii este maxima.In situatia in care niste persoane izolate sunt puse in fata unei majoritati unanime,procesul de influentare scade mult,fiindca in situatiile lipsite de miza este usor sa nu te conformezi unui grup care nu reprezinta nimic pentru tine. Puterea de a maniupula creste considerabildaca un lider are putere si a utoritate ,dar si prin presiunea sociala. Adevarul este ca nu suntem suficient de asertivi pentru a ajunge imuni fata de manipulare. Ii putem minimaliza efectele,dar nu ne putem elibera de ea.
dThelema 31 Dec 2009, 14:02

MANIPULARE SI DECRIPTATE.......AVETZI TELEFOANE MOBILE???/ ... Le code de cryptage du GSM a été craqué.....Codul de criptare GSM a fost spart ... Karsten Nohl, un expert german de securitate a făcut publice doar la o conferinta de la Berlin, A5 algoritmul / 1 folosit pentru a cripta de comunicaţii GSM, sau aproximativ 80% din apelurile de telefonie mobilă din lume. Il estime que les mesures de sécurité adoptées pour la téléphonie mobile sont encore trop faibles. El consideră că măsurile de securitate pentru telefoanele mobile sunt încă prea scăzut. A5-cheie de criptare / 1 standardul GSM a fost conceput în 1988, pentru a proteja apelurile care folosesc telefoane mobile (o evoluţie, A5 / 3 este folosit în telefonia 3G). Elle est en outre employée sur toutes les communications GMS, et concerne plus de 3,5 milliards de téléphones portables utilisés dans le monde. De asemenea, este utilizat pe toate AGA de comunicaţii, precum şi acoperă peste 3,5 miliard de telefoane mobile din întreaga lume de utilizare. La cryptologie n'est donc pas qu'une affaire de spécialistes, c'est notre quotidien... De criptare nu este o problemă pentru specialisti, ea noastră de zi cu zi este ... Acest cod a ramas intact timp de 21 de ani, a fost deblocat de către acelaşi Karsten Nohl. L'expert a fait son annonce devant 600 personnes lors du Chaos Communication Congress . Expertul a făcut înainte de 600 de persoane de la comunicarea Chaos Congresului. Son objectif est de démontrer que l'algorithme utilisé pour sécuriser la norme GSM n'est plus fiable alors que les usages sur mobiles tendent à se multiplier : paiement en ligne, échanges de données personnelles, surf sur Internet , etc. Obiectivul său este de a demonstra că algoritmul folosit pentru a asigura standardul GSM este mai de încredere, atunci când foloseşte de telefonie mobilă au tendinţa de a se multiplica: plata on-line, de schimb de date cu caracter personal, navigand pe Internet, etc.
dThelema 18 Oct 2009, 15:13

dThelema 10 Sep 2009, 15:31

Si documentarul este deosebit----Consumaţi De "Consumism" (02.01.2009) ---------Asta imi aduce aminte de exceptzionalul film--''Armata celor 12 maimutze''......... ...; Twelve Monkeys Misterul “Armatei celor 12 maimuţe” se află între trecut şi viitor, între luciditate şi nebunie, între vis şi realitate. Acţiunea filmului are loc în anul 2035 când omenirea subzistă într-o dezolantă lume a morţii, urmare a distrugerii în proporţie de 99% a populaţiei Pământului. Cole (Bruce Willis), un voluntar încăpăţânat sprijinit de Kathryn Railly (Madeleine Stowe) au numai două indicii pentru a descifra enigma Armatei celor 12 maimuţe, care ameninţă să şteargă omenirea de pe faţa pământului...... ...Unde personajul Jeffrey Goines,jucat magistral(!) de catre Brad Pitt ,,afirma intr-un monolog (de factura shakespeare-ana) ESENTZA CIVILIZATZIEI OCCIDENTALE--------CONSUMERISMUL----
dThelema 10 Sep 2009, 15:21

FRATE! Sunt total de acord..... ... Am sa citez de la ''Matrix'',ce n-am stiut,si mi se pare interesant; ----''...Vă recomandăm în acest sens să citiţi ciclul de cărţi din colecţia CEDRII SUNĂTORI AI RUSIEI , de Vladimir Megre, care ne prezintă o fiinţă, Anastasia care are acest potenţial trezit şi care trăieşte bine mersi în mijlocul naturii în Siberia, o fiinţă cu nişte calităţi dumnezeieşti. Noi aşa vedem viitorul omenirii. Există şcoli ascunse, ocultate, locuri unde copii care au capacităţi deosebite sunt antrenaţi şi pregătiţi pentru o lume nouă ce va veni curând. bine ar fi să se creeze cât mai multe şcoli de acest gen, să nu fie nevoie să existe numai pe ascuns ci la lumină. Poate asta ar fi pasul următor pentru ca civilizaţia umană să se poată vindeca....''---------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu