duminică, 25 septembrie 2011

Capitalismul si ''omul masina''

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/fetita-de-11-ani-ucisa-de-dorul-dupa-mama-plecata-in-spania~ni7nla

---
    '' 
Drama zguduitoare a unui suflet de copil parasit
Fetita de 11 ani ucisa de dorul dupa mama plecata in Spania
Micuta a murit prin autoinfomentare dupa ce a fost lasata in grija unei bunici. Starea ei s-a imbunatatit atunci cind mama s-a intors pentru o luna in tara, dar din ziua in care a plecat din nou fetita a refuzat hrana si dialogul cu cei din jur.
Din cauza lipsei de afectiune, fetita a refuzat sa manince, ajungind sa aiba o greutate sub 15 kilograme
O fetita in virsta de 11 ani din Arad a murit, vineri, la spital, medicii afirmind ca aceasta s-a autoinfometat in ultimul an pe fondul unei depresii, dupa ce mama ei a plecat la munca in Spania, iar in ultimele luni a trait alimentata artificial si ventilata mecanic. Potrivit medicilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, unde a murit fetita, si voluntarilor unei fundatii crestine care au ingrijit-o pe fata in ultimul an, starea acesteia s-a deteriorat imediat dupa plecarea mamei sale in Spania, ea refuzind sa se mai hraneasca.......''
  ---------------
  Aceasta  drama  se  repet....se  amplifica....Mii  de  romani  o  cunosc....Teroarea  istoriei.....teroarea  egregorului  banului (o  ciudatzenie  muribunda  ce  se  hraneste  in  prezent  cu  emotziile  dureroase  ale  terrienilor).
  Am  visat  ca  vorbeam  cu  sufletul  acestei  fetitze  de  11 ani.  Am  resimtzit  toat  durerea  ei,  emotziile  parintzilor, ale  bunici ei,  si  ale celor  din  spital  unde  a  fost  ''ingrijita''   in  ultima  perioada.
N-am  cuvinte  potrivite  pentru  a povesti.  Poate  un  cantec, poate  cateva  versuri...... 
 

Celine Dion Vole    http://www.youtube.com/watch?v=pt6emg1Ya_Q

 

2 comentarii: