vineri, 27 august 2010

Dialog neogen

dThelema 27 Aug 2010, 22:52

...''ce poveste ai pregatit pentru ''Printzul Pacii''?-----Printzul Pacii,frumoasa metafora!.....frumos nume!........In lecturile sale ,speciale, Edgar Cayce vorbea despre Iisus ca fiind Printzul Pacii.
UNDE ESTE PACEA! !?......ARMATELE DE PE TERRA CONSUMA CELE MAI MULTE RESURSE!--------SUFERIM SI SARACIM PENTRU CA SOLDATZII MARELOR PUTERI SA FIE HRANITZI DIN BELSUG,,,SI SA FIE DOTATZI CU CELE MAI SOFISTICATE SI MAI EFICIENTE INSTRUMENTE ALE MORTZII !
Economia de piatza....capitalismul in general, are la baza existentzei razboiul si teroarea. Iar fundamentalistii crestini ucid oameni in numele lui Iisus..de 2000 de ani in coace.
Ma revolt ,si strig (mut) in mintea mea;; ''Fratele meu, ai ratat misiunea! trebuia sa purifici TEMPLUL, si n-ai reusit. In acest prezent Mamona stapaneste inimile si mintzile oamenilor......Torna, torna, fratre! (τόρνα, τόρνα, φράτρε),si termina-ti treaba inceputa cu aproximativ 2000 de ani in urma.''
marta_50 27 Aug 2010, 11:26

In primul rand ,trebuie sa-i cerem sa ne ajute sa ne limpezim gandurile si sufletul , caci este o avalanse de nevoi , nemultumiri,sa ne potolim mintea , si ce este mai important , nu suntem in armonie cu nimic !Trebuie sa intram in armonie cu ceva macar , natura ,sau aer , ceva , ce sa mai zic de armonia cu noi insine ! Abia atunci trebuie sa facem o lista de prioritati ! Asa cred eu , sau putem , depanam toate "ofurile "noastre ,deavalma ? Sa cerem, sa ne revoltam , sa ne rugam ?
Eu deocamdata ii cer sa-mi dea liniste sufleteasca si putere sa rezist vietii ,care a devenit "un torent ",si ii mai cer sa-mi dea lumina sa inteleg ce se intampla cu mine si cu lumea asta ! Drumul lumii il stiu ,dar poate gasim o cale mai scurta si mai usoara !
dThelema 26 Aug 2010, 23:33

Martha,ce poveste ai pregatit pentru ''Printzul Pacii''?
dThelema 26 Aug 2010, 23:30

PROBLEMA ESTE AICI! CONSUMERISMUL--------Criza consumerismului------------La crise du consumérisme--------- http://www.dailymotion.com/video/xei17h_la-crise-du-consumerisme-1-3_news La crise du consumérisme 1/3ÎncÄ�rcat de
Status postat de dThelema
marta_50 26 Aug 2010, 12:10

Da ,ar trebui sa ne rugam toti , pacat ca ceilalti nu stiu si nici nu inteleg nimic ! Sa -i spunem "Printului Pacii " , ca am ajuns la limita rabdarii, puterii si trebuie sa se schimbe ceva !!!!Totul este atat de tulbure , cu greu rezistam , dar sunt sigura ca vom trece si ne vom bucura si de Lumina ! Deocamdata o avem in suflet , o mai insuflan unuia ,care o primeste ,dar traim greu , parca avem bolovani in spate ,dar incercam sa ramanem curati !Sunt uimita ce forme urate iau toate si mai ales aceste vietati terestre , nici nu mi-am imaginat ca voi traii asa ceva !Mai vorbim !
dThelema 25 Aug 2010, 23:52

.....si practica acestui ''exercitziu''?.......in fapt e meditatzie....e rugaciune.....sa-i povestesti PRINTZULUI PACII.....cum este ''prezentul''.......cum este acest ''prezent'' al terrienilor.
(scriu ''terrieni'',fiindca este o mare deosebire intre ideea de OM----Umanitate....si vietatea terestra ce se afla pe varful piramidei trofice-----veriga cea mai puternica a lantzului trofic.)
dThelema 24 Aug 2010, 22:46

.....si practica acestui ''exercitziu''?.......in fapt e meditatzie....e rugaciune.....sa-i povestesti PRINTZULUI PACII.....cum este ''prezentul''.......cum este acest ''prezent'' al terrienilor.
(scriu ''terrieni'',fiindca este o mare deosebire intre ideea de OM----Umanitate....si vietatea terestra ce se afla pe varful piramidei trofice-----veriga cea mai puternica a lantzului trofic.)
dThelema 24 Aug 2010, 22:39

marta_50 24 Aug 2010, 22:09

Iti multumesc pt. exercitiu !Stiu asta , ce au ascuns unii, au descoperit cu truda oamenii de stinta !
Mai stiu ca , tu ,daca vei fi fericit , voi fi si eu bine !DE aceea, iti doresc tot binele din lume !
dThelema 24 Aug 2010, 19:13

marta_50, Draga Martha,Sa-ti spun un secret!------Il cunosc totzi preotzii de rang inalt,(din orice erarhie eceziastica,din orice cult ,sau rit), din antichitate, si pana in prezent. Acest ''SECRET'' a fost redescoperit de FIZICA QUANTICA-------------------------CEEA CE GANDIM IN ACEST PREZENT AL NOSTRU AFECTEAZA SIMULTANT SI INSTANTANEU, SI TRECUTUL SI VIITORUL!
Iti propun sa faci un exercitiu de cateva zeci de secunde ,in fiecare zi (timp de 49 de zile)--------------Priveste,te rog , Soarele....la rasarit,sau la apus,cum doresti,......... si transmite cu puterea gandurilor si imaginatziei tale un anume ''MESAJ'' (tu il alegi,tu il concepi), in trecutul (istoric)------catre Iisus de exemplu.Povesteste-i ce se petrece in ''Prezent'' .
Te va auzi,te va intzelege,,,,,,,si va actziona in ''trecut'' pentru a modifica ''prezentul nostru'' (pun ghilimele pentru ca sunt o infinitate de,.... posibile PREZENT- uri)....Pentru ca El, Iisus, a spus : ''Cere si ti se va da'' ( si El se tzine de cuvant
Potzi sa-ti transmitzi tie un ''mesaj''....vorbeste copilului,sau adolescentei....sau alegi orice perioada din viatza ta----------si dupa fiecare ciclu de 49 de zile vei sesiza schimbarile.
marta_50 24 Aug 2010, 12:00

Uitam cine suntem si de aici toate neintelegerile ! Ne-a fost ascuns un mare adevar " suntem creati de Dumnezeu , din Dumnezeu ", si atunci suntem tot , suntem puternici , putem face ce vrem , avem liberul arbitru , putem alege orice cale , de ajuns trebuie sa ajungem , tot la El , mai devreme sau mai tarziu , fiecare dupa alegerea pe care a facut-o ! Ne cam chinuim singuri , ne complicam vietile , ne pirdem , pe cai , dar spre lumina vom ajunge toti !!!!!!!
Intoarcerea in trcut ne va ajuta sa ne vedem greselile !
Mai multe comentarii(112)
...

Un comentariu: