miercuri, 30 aprilie 2014

Votez !..votez doar REGII TRACI !!!

 Votez !..votez  doar  REGII  TRACI  !!!
  Sunt  de  acord  ca ''trezirea''  spirituala  e...foarte  importanta  pentru  vremurile  acestea.......Instinctul  teleologic  al  Materiei...si  discriminarea  metafizica (in  paranteza  trebuie  sa  spun  ca  am  recitit  de  patru  ori  ''Tehnici  Yoga'' ,scrisa  de  Mircea  Eliade ,sa  incep  a  intelege  )...despre  actiunea  in  nonactiune......etc..etc...Totusi  am  impresia  ca  ..teroarea  istoriei ''  ne  obliga  sa actionam.
 Daca  e  sa  vorbim  doar  despre  aur,..despre  muntele  de  aur  de  la  Rosia  Montana, un  munte  asa  de  ravnit de  occidentul  muribund....noi  avem  datoria  sa-l  protejam...sa-l  lasam  acolo  unde  este...pentru  ca  e  ca  o  inima ce  rezoneaza  cu  Universul.  Muntele  acela,  care  nu-i  chiar  asa  de  mare,  confera  stabilitate,  echilibru....pentru  toata  Europa. Dar  numai  acolo,  in  CARPATI,nicaieri  in  alta  parte !
....Am  urmarit  cu  mult interes,si  emotie,documentarul  lui Daniel  Roxin,despre  Traci,  si  a  inmugurit  in  inima  mea  un  sentiment  nou-------REGII  TRACI  SE  (RE)INTORC  PRINTRE  NOI   CA  SA  APERE  MOSIA !...si  sunt  multi..foarte  ....In  lunga  istorie ,tara  aceasta  a  avut  multi  regi  ,si  comandanti  de  osti, si  preoti adevarati....si  acestia  se  (re)intorc...Sunt  acum  printre  noi. Tineri,maturi,ori  batrani...sunt  aici. Pe  ei  trebuie  sa-i  alegem,pe  ei  sa-i  votam !

 Poate  ca  e  mai  bine  sa  mai  asteptam,pana  ce  Soarele  incheie procesul  de   schimbare a  polilor,......  cu  aceasta  se  sfarseste  ultimul  ciclu din  Era  Pestilor.....ca  sa  vedem  cu claritate pe ce   drum  sa  mergem.insa  doar  impreuna  cu  REGII  TRACI !
https://www.youtube.com/watch?v=72LqXZnWLoo

8 comentarii:

  1. FRATE cei 17x17x17 suverani planetari s-au intors deja .unii sunt cei ce au fost arthur, athila ,ginghis ,khan, hanibaal ,hasdrubaal, spartacus, burebista saladin,precum si altii de care istoria a ''uitat'' sa va vorbeasca. toti acestia au un lucru in comun . au luat atitudine impotriva raului si a celor care il generau. sunt unul dintre suveranii planetari . un altul este putin, farkhan khan, ''papa'francisc,si mai sunt. IO AS THAARQ UN AG VHALENSISIS, al 7 lea C.T.A.I.(CRAI) al dinastiei de la suprafata ,a poporului agathirs. va rog contactati-ma, la 0732239774. vreau sa discutam vizavi de rescrierea istoriei IN PARAMETRI REALI. multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''...sa discutam vizavi de rescrierea istoriei...''
      Generoasa propunere.
      Prima carte care mi-a atras atentia in copilarie a fost ''Almanah Istoric'', mai inainte pozele,si pe urma literele. Pot spune ca a doua mea natura este ;istoria, insa nu sunt de profesie istoric.Sunt un diletant,si pe deasupra ....REVIZIONIST.
      Speculez...(re)creez scenarii...si nu aduc ,de cele mai multe ori, probe.
      In fapt nu doresc sa rescriu istoria ,ci s-o abolesc...sa ma ELIBEREZ de ea.
      Avem mai multe lucruri in comun,care se pot face publice.(nu am telefon, televizor,nici radio....internetul a ramas singura legatura cu celilalti )...se pot dezvolta anumite subiecte si aici.Oricum nu sunt multi cititori. Cu exceptia supraveghetorilor de site, si a catorva agentii de ''securitate''----asta e meseria lor-----nu sunt multi amatori de istorie.
      In fapt nu ma pasioneaza istoria ci,MITUL......O idee lansata de Mircea Eliade , REACTUALIZAREA MITULUI.

      Ștergere
    2. cineva spunea ca ,daca dintr-o relatare scoti lucrurile practic imposibile ,ceea ce iti ramine ,este adevarul sau o buna parte din el. studiind efectul ,gasesti cauza. noi am fost programati ca fiecare pe segmentul lui sa facem cite ceva .A VENIT TIMPUL SA UNIM SEGMENTELE.multi de scuza spunind ca ei sunt prea mici ,pt a se opune RAULUI. eu le spun ca sunt doar LASI. .este adevarat ca nu mai sunt multi amatori de istorie. pe vremea lui nicu nu era asa.eu sunt obligat deoarece,m-am nascut in aceasta familie si vrind nevrind fac parte din ISTORIA INSASI. adevarul este subiectiv ,cenzurat si intors in oglinda,insa taisul mintii poate face diferenta . nu te victimiza , si daca ti se pare ca au sens lucrurile de pe site-ul luptatorii ordinului dragonului, te rog RENUNTA LA CE ESTI ASTAZI PT CEEA CE VEI DEVENI INTR-O ZI.ia un telefon de la vecini si da-mi te rog un bip. nu am ce face , nu toata lumea comunica mental si mai avem nevoie uneori si de tehnologia "lor" care de fapt este tot a noastra dar oamenii sunt prea indobitociti ca sa isi dea seama. TACIUNE CU TACIUNE VOM FACE FOCUL MARE

      Ștergere
    3. si apropo de eliberare ,cu cit vom intelege mai bine trecutul ,cu atit vom putea sa ne facem viitorul

      Ștergere
    4. Visatori din toate tarile UNITI-VA ! !
      Este de folos ca numarul partizanilor sa sporeasca...si acestia sa rezoneze unii cu altii,dar cred ca este mai eficient ca ei sa ramana imprastiati pe o suprafata mare.Unirea trebuie facuta doar in gand,in imaginatie, in visul creator !.

      Ștergere
  2. pestele este simbolul apei ,element universal,apa este reprezentata culoarea galben.asia si rusia sunt sub semnul pestelui. fara sa vrei probabil, sau poate stiut ,ai spus un mare adevar. ADEVARUL NOSTRU ESTE DE NATURA STIINTIFICA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Galben?...
      Poate galben ca aurul.
      Ca miile de tone de aur pe care intentioneaza a le pune in comun Rusia si China pentru a naste o noua moneda---o moneda reala, din aur. Pentru a da un sens nou si curat sintagmei ; NOUA ORDINEA MONDIALA.
      Altyn-ul de aur !
      Curios ALTYN,in limba tatara, inseamna 6 (sase).
      Ar fi un 6 (sase) american, un 6 (sase) european...si un 6 (sase) asiatic. TREI DE ''SASE'' PENTRU DOMINAREA PLANETEI .

      Ștergere
  3. altyn ,inseamna in primul rind aur (muntii de aur- altay) lucrurile stau asa. putin este un venit ca si noi,cei veniti.pt noi banii,aurul,pamintul nu sunt valori care sa ne ia mintile.pt noi are valoare doar LEGEA RATIUNII care imi spune ca daca eu sunt un pericol pt ceilalti ,trebuie sa ma auto elimin.moneda de aur instituita de rusi este o contramasura la bancnota, acest lant inventat de francmasoni,care dadea libertate numai celor programati. ei bine argintul si aurul vin din cer,fiind forma usoara si grea a luminii.moneda venea de la ei.putin este un personaj just care DETESTA TICALOSIA CA SI MINE ,SI CA TOTI OANMENII CINSTITI. NU EXISTA CEVA PE PAMINT CA SA NU AIBA SI EI, SI ATUNCI .........CU CE SA IL CUMPERE ? NOI NU SUNTEM DE VINZARE, IAR LEGILE NOASTRE INSCRISE IN NOI, NU POT FI NICI VINDUTE SI NICI CUMPARATE DE CINEVA

    RăspundețiȘtergere