miercuri, 15 mai 2013

RUNE si Teoria Corzilor vibrante...teoria M...ipoteze....

Zilele  trecuta  am  descoperit  doi  oameni  foarte  interesanti.Am  multe  afinitati  emotionale  si  intelectuale   cu ei,  cu  ceea  ce  au  scris  si  publicat  ei.
Unul  este  italian  Julius  Evola  si  celalat chilian ;Miguel  Serrano.
 Fireste  sunt  multe  de  vorbit  dar  nu e  cazul  fiindca  vor  da  '''apa  la  moara''  motoarelor  de  cercetare  ale  seviciilor  de  supraveghere  ale  internetului,ale  multor  Natiuni  si  State unite in  aceasta  ''lume  virtuala''.
RUNE...
Runele  proto-limbaj
Runele  alfabetul  Zeilor  nordici.
...si teoria  corzilor vibrante  ? !....mmmm !   Am  cateva  idei  foarte,foarte  interesante.
 Sieg....
.

.
  ''  In Teoria Corzilor particulele elementare sunt alcatuite din corzi aflate sub excitatie. Corzile trebuie sa fie intinse sub tensiune, pentru a deveni excitate, dar aceste corzi nu sunt prinse de un suport, ele plutesc in spatiu-timp. Daca teoria corzilor este o teorie a gravitatii cuantice, atunci marimea medie a unei coarde trebuie sa fie aproximativa cu lungimea Planck, care este egala cu aproximativ 10-33 cm. Corzile pot fi inchise (sunt ca o bucata de sfoara sub forma de cerc) sau deschise (ca o bucata de sfoara), cele deschise se pot inchide si ele devenind inchise.

 Aceste corzi interactioneaza unele cu altele in spatiu si timp rezultand particule elementare. Diferitele forme de interactiune dintre corzi dau proprietatile fizice ale particulei.''
 Patru (4)  rune Sieg pot  sa  formeze  un  octaedru.  Si  daca  runele  Sieg  se  rotesc altfel  pot  sa  formeze  un cub....iar  un  cub   si  un  octaedru   deci opt  (8)  rune  Sieg  se  unesc  formeaza  ....''Oul  Matematic'' (Hiraṇyagarbha (Devanagari: हिरण्यगर्भः ; literally the 'golden womb' or 'golden egg', poetically rendered 'universal germ') is the source of the creation )

( http://www.descopera.org/teoria-corzilor-si-teoria-m/ )
.
  Mi-am  imaginat  ca  pot  filma  aceste  ''corzi'',si  apoi  sa  le  privesc  imagine  ...cadru  dupa  cadru.Si  mi-am imaginat  ca  observ  in  aceasta  succesiune  de  fotografii,ca string-urile capata  forma simbolurilor  din limbajul runic.Apoi  am studiat  semnificatia  simbolului  runic   si   felul cum  oscileaza  string-ul.

.....
Puncte  ...puncte..... trebuie  sa  mai '' visez''  la acest  subiect.

19 comentarii:

  1. ......'' Fizicianul german a repetat experiențele realizate cu plăci de sticlă de către Robert Hooke la Universitatea din Oxford, în 1680.

    Procedeul de a presăra nisip și a produce diferite figuri pe plăcile metalice sau de lemn, prin frecarea marginii cu un arcuș de vioară, a fost descris de Chladni în volumul Entdeckungen über die Theorie des Klanges (Descoperiri în teoria sunetului, 1787).....''
    .
    Dar se poate folosi si un clopot (Die Glocke) umplut cu un fluid non-newtonian..... sau cu amestecuri de lichide non-nwtoniene....expus (clopotul) la diferite vibratii (vocale, instrumente muzicale,clasice,sau electronice )
    .
    Rezultatele ar fi asemanatoare cu cele ale lui Masaro Emoto....insa ''cu mai mult volum''.
    .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa-l linistesc pe ''amicul''meu ......nu sunt nici comunist,nici capitalist....si nici nazist.
    Recunosc ca imi plac cateva idei a lui Miguel Serrano despre Wotan ,despre Odin...etc....etc...
    Eu sunt Moldovean, si stramosii mei sunt CARPI (Daci Liberi).
    As putea sa vorbesc despre Zalmoxis-ism...sau despre OM-ism.
    Sincer ,acum sunt preocupat de Savitri Devi, de Tilak...de Subhas Chandra Bose....
    .
    Sacrificiile facute de Germania, de Italia, de Romania...etc...etc...
    de tarile ce au facut parte din ''Axa'....jertfele lor n-au fost zadarnice....ELE AU ELIBERAT INDIA..
    Si sunt convins ca India o sa fie recunoscatoare,si o sa ''elibereze'' Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Europa Libera ! Nu ma refer la postul de radio care a facut ani in sir propaganda pro_occidentala...pro_capitalista......ci la un continet ,populat,divizat, confuzionat, care de 5000 de ani,poate si mai mult....se afla in stare de robie.
      .
      Pentru inceput o sa dau doua citate din ''proza fantastica '' a lui M. Eliade ;
      .
      - ''Albini pare obsedat de problema gnosticilor si a ereticilor, dar , in fond ,II E FRICA ;nu cumva exista , nu numai Dumnezeu - cu Dumnezeu ,noi cei din Rasaritul Europei ne putem aranja - dar si Diavolul , si deci si demonii , si vrajitorie , deci si magie neagra......Si atunci , Albini ,isi cauta adapost in institutii si ierarhii , isi spune ; daca suntem MULTI , si ascultatori , si bine disciplinati , isi spune el ,riscurile devin minime.....
      Tacu cadva timp , apoi relua , cu un glas profund , sever.
      -Albini are sa-si franga gatul intr-o zi...Nu e ata de naiv sa creada in legenda pe care i-o comunicase, in mare secret......''
      ----- ---- ---''19 TRANDAFIRI''
      .
      - '' Acest admirabil savant , scriitor si filosof, (in paranteza fie spus , eu pretuiesc mult nu numai '' Le Nombre d'or'' , ca toata lumea , ci si romanul lui din tinerete , ''La Pluie d'etoiles'' ) , acest inegalabil Mathila Ghyka imi spunea ca al doilea razboi mondial ,care abia incepuse , este , de fapt , un razboi ocult intre doua societati secrete si anume intre Templieri si Cavalerii Teutoni... Daca un om de intelegenta si cultura lui Mathila Ghyka putea gandi astfel , nu e de mirare ca traditiile oculte sunt desconsiderate....''
      --- --- --- ''TINERETE FARA DE TINERETE ''

      Ștergere
    2. Conflictul este intre ''vegetarieni'' , agricultori, ARIENII ,care trariau in ''gradina'' Lui OMNE_Zeu, ca niste albinute, ajutau la inmultirea si dezvoltarea plantelor, si se hraneau cu polen si nectar-------------de partea cealalta sunt ''carnivorii'', vanatorii,si apoi pastorii, care traiau hranindu-se cu sange, carne,.... asa ca paianjenii, ca serpii, ca pradatori, sau hoitarii.
      Acesti carnasieri, acesti pradatori erau religiosi...adica slujeau...se inchinau unor demoni, unor paraziti astrali foarte puternici ( in prezent se inchina la un demon unic, au o religie monodemonista ).
      ....
      Edgar Cayce ,in transa vorbeste deseori despre acest conflict....despre FII LEGII UNICE (LEGA LUI UNU ).... si blestematii fii a lui Belial.
      .

      Ștergere
    3. ..''FIII Iul Belial, slujiţi de „roboţi"

      Fiii lui Belial duc cu precădere o politică de clasă şi castă. Stăpâni ai „monştrilor" — rezultaţi din contopirea anarhică între om şi animal — ei îi tratează cu brutalitate, ţinându-i la dispoziţia lor. Făpturile acestea sunt crescute ca să corespundă muncii pe care o vor îndeplini, asemeni vitelor. Nu sunt recunoscute drept fiinţe umane şi nu benefi­ciază, sub nici o formă, de munca lor. Ei sunt cei desemnaţi prin cuvântul „lucruri"; ei acţionează sub hipnoză sau prin telepatie şi sunt cu desăvârşire supuşi ordinelor stăpânilor, care îi folosesc pentru muncile cele mai grele şi mai respingătoare.

      „Noi credem că în acele perioade nu era nevoie să munceşti pentru asigurarea traiului, dar Fiii lui Belial erau slujiţi de adevăraţi „roboţi", care erau siliţi să facă toată treaba în gospodărie, să cultive câmpul, chiar pe vreme neprielnică sau greu de su­portat." (2 ianuarie 1940)

      Fiii lui Belial au simţul câştigului şi al petrece­rilor. Considerând că ei alcătuiesc elita societăţii, îi copleşesc pe ceilalţi cu orgoliul şi dispreţul lor. Ei nu respectă nici o lege, nici un drept şi afişează un dispret excesiv. Ei urmăresc „satisfacerea dorinţelor şi a simţurilor, mulţumirea de sine, fără a se gândi la nenorocirea altora. Fiii lui Belial nu aveau nici morală, nici conştiinţă, doar conştiinţa deplinei mulţumiri de sine".

      Prăpastia dintre Fiii Legii Unice şi Fiii lui Belial se adânceşte pe zi ce trece. Cu atât mai mult cu cât Fiii lui Belial, preţuind numai foloasele materiale, cu felul lor de a se bucura de viaţă si de plăceri, câştigă mulţi adepţi printre Fiii Legii Unice. „Pe pământul atlant... când Fiii lui Belial le-au învăţat pe fiicele Fi­ilor Legii Unice desfătarea, intensa bucurie a plăcerilor în raporturile dintre oameni..." (13 sep­tembrie 1939)

      Numeroşi Fiii ai Legii Unice vor ceda în faţa tentaţiei ademenitoare, a corupţiei, renunţând ia spiritualitate în schimbul unei vieţi trecătoare bine realizate. De asemenea, ei adaptează religia la noile lor credinţe, integrându-i şi cultul idolilor şi al sacrificiilor umane.................

      Ștergere
    4. «Neînţelegerile au survenit din cauza rapor­turilor dintre „roboţi" — producători, lucrători, fer­mieri, meşteşugari —şi cei care deţineau puterea.» Exploataţii acestei societăţi vor găsi aliaţi şi apărători puternici în Fiii Legii Unice. Din momentul aceia, tensiunile latente care existau între Fiii lui Belial şi Fiii Legii Unice iau o întorsătură foarte gravă, în mod vădit, Fiii lui Belial vor să se folosească de o mână de lucru supusă dorinţelor lor, păstrând-o la bunul lor plac. Fiii Legii Unice nu împărtăşesc aceste păreri; ei vor să-i ajute pe aceşti dezmoşteniţi ai soartei, ca să poată ajunge şi ei la cel mai înalt nivel de conştiinţă.

      Conflictul este fundamentat pe două concepţii de viaţă diametral opuse: cea a Fiilor Legii Unice, în armonie cu conştiinţa universală, în conformitate cu legea dragostei faţa de aproape; cea a Fiilor lui Be­lial, generând ura, neînţelegerea şi egoismul.

      Ștergere
    5. Victoria Răului asupra Binelui

      în ciuda tuturor eforturilor, forţa Binelui este în­vinsă de forţa Răului. Victoria aparţine Fiilor lui Be­lial. Exploatarea este cruntă: castele inferioare ale populaţiei atlante sunt supuse muncilor cele mai respingătoare. Mai mult ca oricând, nedreptatea domneşte în Atlantida.

      Fiii Legii Unice, învinşi, se izolează de societate şi se retrag departe de lume, consacrându-şi viaţa exerciţiilor spirituale şi meditaţiei mistice.

      „în această perioadă a vieţii continentului atlant, Fiii Legii Unice practicau concentrarea maximă a gândurilor cu scopul de a folosi forţele universale sub îndrumarea sau sfaturile sfinţilor... Dispunem de prea puţini termeni, actualmente, pentru a des­crie puterea lor spirituală care-i făcea să pătrundă într-o conştiinţă cvadridimensională permiţându-le să lipsească din trupurile lor." (13 noiembrie 1941)

      Ștergere
    6. Acest extraordinar cuantum de cunoştinţe, rezultând din cercetările întreprinse de Fiii Legii Unice, este deviat de la ţelul său originar de Fiii lui Belial. Infiltrându-se în cele mai înalte sfere ale gu­vernului, aceştia recurg la cele mai josnice mijloace pentru a instaura dezordinea, corupţia, oprimarea şi Forţa Răului.

      „Piatra de foc" nu mai este folosită în scop benefic, devenind un instrument de constrângere şi tortură, iar poporul o numeşte „Cristalul cumplit".

      Culme a cruzimii, sacrificiile umane sunt tot mai numeroase!

      Cultul Soarelui şi al falselor divinităţi înlocuiesc cultul zeului unic. Câteva temple sunt profanate şi devin lăcaşuri ale desfrâului. Legile şi instituţiile sunt batjocorite cu uşurinţă, fără ruşine; societatea e dominată de o anarhie totală.

      Clasele conducătoare afişează o bogăţie os­tentativă şi se complac în lux şi depravare, înaltul cler se asociază, în mod primejdios, cu tot felul de intriganţi şi oferă girul său unor acţiuni şi procedee imorale.

      Ștergere
    7. Clasele defavorizate sunt copleşite de impo­zite, abrutizate de mizerie şi de nedreptate. Fiii Legii Unice, regrupaţi în comunităţi, lansează avertis­mente nenumărate. Din nefericire, nimeni nu dă atenţie celor spuse de ei; cel mult li se spune că sunt piază-rea. Atunci, în ultimă instanţă, ei se hotărăsc să convoace un sfat al înţelepţilor din lumea întreagă. Conferinţa nu face decât să cons­tate o stare de fapt şi nu prezintă nici o soluţie con­cretă. Se hotărăşte, totuşi, să se pună la adăpost, în regiuni mai sigure, arhivele religioase şi dosarele cuprinzând descoperirile ştiinţifice principale.

      Emisari speciali, desemnaţi de înţelepţi, duc preţioasele arhive pe calea aerului, pe apă sau pe uscat, către tărâmuri îndepărtate: Egipt, Honduras, Yucatan. în ţară, răscoalele şi actele de violenţă se înmulţesc. Războiul civil este iminent.....''
      .....https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/fiii-legii-lui-unu-si-fiii-lui-belial---atlantida-si-lemuria---rase-extraterestre

      Ștergere
    8. In prezent, din cele ''Trei Gratii'' ale Carpilor (Daciii Liberi ), doar Basarabia mai rezista.
      In limba Moldoveneasca veche se regasesc cuvinte din limba Sanskrita, din limba Germana, din limba Latina.
      .....Cu siguranta ,inteleptii din India ,sau Germania, sau Italia, n-au poposit pe malurile Prutului ca sa-i invete pe Taranii Moldoveni....Sanskrita, Germana, sau Latina.
      Trebuie remarcat ca DOAR aici,in Carpati,sau pe malurile Prutului, cultivatorii pamantului erau numiti, si inca se mai numesc Tarani.....sau mai corect spus T_ARIENI........Da...da...ARIENI.
      ---T_Arina T_Arienilor este MOLDOVA (Tinutul Zeului MOL ).
      ...
      Nu mai sunt impresionat de scrierile ''marilor'' istorici bizantini din secolul VI ; Theophanes si Theophylactus Simocatta si despre povestea lor absurda despre un catar care-si pierde povara.....in timpul luptelor dintre hoardele Avarilor si legiunile generalilor romani Comentiol si Martin....si de strigatul soldatilor ; TORNA TORNA,,,RETORNA FRATRE !
      .....
      Limba Romaneasca este una dintre ''fetele'' nascute de antica limba Moldoveneasca.

      Ștergere
  3. Municipiul Chișinău - Municipiul Bălți - Municipiul Bender (Tighina) - Anenii Noi - Basarabeasca - Briceni - Cahul - Călărași - Cantemir - Căușeni - Cimișlia - Criuleni - Dondușeni - Drochia - Dubăsari - Edineț - Fălești - Florești - Glodeni - Hîncești - Ialoveni - Leova - Nisporeni - Ocnița - Orhei - Rezina - Rîșcani - Sîngerei - Soroca - Strășeni - Șoldănești - Ștefan Vodă - Taraclia - Telenești - Ungheni - Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia - Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului).......
    .
    Etnogeneza moldovenilor ( http://www.moldovenii.md/md/section/114 )
    .....'' Continuitatea populaţiei autohtone din regiunile carpato-dunăreano-pontice, din cele mai vechi timpuri pînă în prezent, este confirmată de testele ADN. În acest context sînt reprezentative investigaţiile ce ţin de cromozomul Y care determină sexul masculin al unui om şi este transmis doar de la tată la fiu. Băieţii primesc de la tatăl lor cromosomul Y, iar de la mamă primesc cromosomul mitocondrial, spre deosebire de fete care primesc doar cromosomul mitocondrial de la mama lor.

    Respectiv prin studierea cromozomului Y s-a stabilit din cîţi „Adami” iniţiali s-a format rasa umană.

    Populaţia europeană este formată din 6 „Adami” iniţiali, iar aceştia au ajuns în Europa în următoarea ordine cronologică: „Adamul” I, „Adamul” J, „Adamul” R1a, „Adamul” R1b, „Adamul” E3b, „Adamul” N.

    Potrivit investigaţiilor în domeniul geneticii umane haplogrupul I (reprezentanţii lui „Adam” I) este cel mai vechi haplogrup în Europa, fiind singurul grup „mare” care s-a constituit pe acest continent. Unii cercetători cred că el îşi face apariţia în cultura Gravettian (paleoliticul superior), un fel de „oază” unde oamenii au supravieţuit ultimei ofensive a Gheţarului. El se constituie în peninsula Balcanică, cristalizîndu-se cu aproximativ 25 000 de ani în urmă, deşi îşi are rădăcinile într-o perioadă mult mai timpurie, aproximativ 35 000 de ani în urmă. După retragerea Gheţarului haplogrupul I se răspîndeşte din Balcani pînă în Nordul Europei.....''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....'' Haplogrupul J a apărut în Europa acum 10 000 de ani, probabil din regiunea Anatoliei, deşi potrivit unor cercetători leagănul acestei grupe se afla în regiunile Mării Negre, pe care le-au părăsit ca urmare a inundaţiilor provocate de topirea Gheţarului.

      Haplogrupul R1a provine, probabil, din stepele de la Nord de Marea Neagră, iar R1b din Sudul Europei şi zona Mării Egee.
      „Adamul” E3b îşi are originea în Nordul Africii şi pătrunde în Europa în timpul revoluţiei neolitice. Alţi reprezentanţi ai acestui grup au venit în Europa într-o perioadă mult mai tîrzie.

      Haplogrupul N provine din regiunile Siberiei, Mongoliei şi Chinei, răspîndindu-se în teritoriile Rusiei, în Finlanda şi Estonia.

      Datele menţionate demonstrează că Homo sapiens sapiens (Cro-Magnons) aparţinea, probabil, în exclusivitate haplogrupei I. De la momentul apariţiei în Europa a omului de tip contemporan (Cro-Magnons), şi pînă la pătrunderea masivă a a indoeuropenilor, cca 5 000 de ani în urmă, acest grup a constituit cea mai mare parte a populaţiei Europei. Printre realizările acestei populaţii ar fi de menţionat construcţiile megalitice (5000-1200 î.Hr.) din Europa Occidentală, precum şi prima civilizaţie europeană – cultura Cucuteni-Tripolie (împreună cu purtătorii grupului R1a).

      Ștergere
    2. În perioada contemporană cel mai mare procent de oameni, reprezentanţi ai haplogrupului I, se atestă pe o fîşie de la Nord la Sud, din Suedia şi Danemarca pînă în Balcani. În alte colţuri ale Europei reprezentanţii haplogrupului I constituie de la 10% la 45% din populaţie.

      Haplogrupul I este constituit din două subgrupe principale: Haplogrupul I1 şi Haplogrupul I2.

      Subgrupa I1 se separă de I2 începînd cu aproximativ 20 000 de ani în urmă. Această separare se produce în urma „spintecării” spaţiului haplogrupului I de pătrunderea purtătorilor haplogrupei R1b „celtice” sau de cea a „arienilor” R1a. Înrudirea haplogrupei I2 „balcanice” cu cea „scandinavă” se va menţine şi după această separare.

      Ca urmare a simbiozei dintre populaţia din Europa Centrală şi de Nord şi indoeuropeni îşi face apariţia etnosul protogerman, iar locuitorii din regiune vor prelua o limbă de origine indoeuropeană.

      Haplogrupul I1 are la moment cea mai mare răspîndire în peninsula Scandinavă, Islanda şi Nord-Vestul Europei. Totodată, acest grup are o raspîndire moderată în Europă de Est.

      Astăzi cei mai mulţi purtători ai Haplogrupul I1 sînt vorbitori de limbă germană, ramură a limbilor indo-europene.

      Ștergere
    3. Haplogrupul I2 (Y-ADN) – „balcanică” îşi are originea în sud-estul Europei şi are două subgrupe: I2a cu cea mai mare răspîndire în peninsula Balcanică şi Sardinia şi I2b – în Nord-Vestul Europei. Reprezentanţii acestui grup au fost purtătorii culturilor neolitice din Balcani, inclusiv a culturii Cucuteni-Tripolie. Haplogrupul vizat capătă răspîndire largă în Europa Centrală începînd cu Epoca bronzului (Cultura cîmpurilor de urne care a stat la originea culturii Hallstatt), iar ulterior este reprezentată de iliri şi traci.

      Cu timpul I2 se dezvoltă în patru subgrupe principale: I2a1, I2a2, I2b1 şi I2b2. Această haplogrupă este atestată în mediul slavilor de sud, la români, moldoveni, maghiari, greci, bulgari, beloruşi, ruşii din regiunile de sud-vest a Rusiei, locuitorii din nord-estul Italiei, vestul Anatoliei şi în Nordul Caucazului.

      Haplogrupul I2a2, caracteristic pentru populaţia din Europa de Sud-Est, este atestat în special în două centre:

      1. la locuitorii din Bosnia şi Croaţia;
      2. la locuitorii din nord-estul României, Republica Moldova şi Ucraina centrală şi de sud-vest.

      Centrul grupului I2a2 din nord-estul României, Republica Moldova şi Ucraina centrală corelează cu frontierele culturii Cucuteni-Tripolie. Această grupă a fost una caracteristică pentru cucutenieni, iar odată cu pătrunderea masivă a indoeuropenilor s-a infiltrat în genofondul acestora fără a degrada. Spre deosebire de populaţia autohtonă din regiunea vizată, cea din Europa centrală şi de vest, reprezentanţi ai haplogrupului I, a fost asimilată de valurile de indo-europeni.

      Ștergere
    4. Tracii şi ilirii reprezentau populaţii din Europa de sud-est, purtătoare a I2a2, care s-au constituit în urma asimilării de către autohtoni a indo-europenilor. În epocile ulterioare purtătorii haplogrupului I2 vor continua să domine în Europa de sud-est şi regiunile vecine chiar şi în condiţiile cînd vor asimila noi populaţii migratoare, vor prelua noi limbi şi, ca urmare, vor constitui în baza substratului autohton traco-iliric noi popoare. De exemplu, locuitorii Bosniei şi Croaţiei, care vorbesc limbi slave, posedă o concentrare minimală a haplogrupului R1a – „slav”, fiind urmaşii direcţi ai populaţiei autohtone traco-ilire. La locuitorii din nord-estul României, Republica Moldova şi Ucraina centrală caracteristicile grupei I2a2 îşi vor menţine prezenţa, din cele mai vechi timpuri prin intermediul renumitelor culturi arheologice cum ar fi Cucuteni-Tripolie, civilizaţia tracilor şi geto-dacilor şi pînă în prezent.

      Investigaţiile genetice au demonstrat că în Europa gradul de apropiere genetică între popoare este determinat în special de poziţia geografică, şi nu de limba vorbită. De exemplu, moldovenii, sîrbii, croaţii, bosniacii sînt înrudiţi între ei, deşi vorbesc limbi din familii diferite. Studiile efectuate au demonstrat, de asemenea, că populaţia contemporană din regiunile carpato-danubiano-pontică nu este înrudită genetic cu locuitorii Peninsulei Apenine (italienii).

      În veacul al XIII-lea la răsărit de Carpaţi în sursele literare este atestat etnosul, care se numea moldoveni. Acest etnos, cu rădăcini milenare în istoria spaţiului carpato-nistreano-pontic, a rezistat perturbărilor politico-militare şi culturale din mileniul I d.Hr., iar din secolul al XIV-lea este numit şi de alte popoare „moldoveni”.
      .....
      http://www.moldovenii.md/md/section/114

      Ștergere
  4. Adevarat !......Mmmmm...m-am indepartat de subiectul initial...RUNELE.....
    .
    Daca din punct de vedere genetic Danezii, Germanii, Moldovenii,Croatii ..etc..etc...sunt frati.....ar trebui sa gasim inscriptii ,in limbajul runic, si in jurul marii Negre, dar si pe malul nordic al marii Mediterane.

    RăspundețiȘtergere
  5. RUNELE.....Sa cautam cateva cuvinte importante care incep cu silaba ''RU''.
    Locuitorii din jurul Carpatilor spuneau despre ei ca sint....RUMINI sau RUMANI (Asta nu are nici o legatura cu orasul din Italia numit Roma,sau cu fostul imperiu roman )
    .....RUTENI
    .....RUFFI sau RUSI
    -----
    Ce au in comun Rumanii, Rutenii,si Rusii ?.....un spatiu geografic comun (vezi civilizatia Cucuteni ),traditii si obiceiuri asemanatoare.....
    .......
    Daca intre RUNE si literele CHIRILICE ar fi asemanari evidente.........

    RăspundețiȘtergere
  6. Doua fantome antice bantuie tinuturile Carpilor ( a Rumanilor ),una este a lui Iulius Cezar,si alta a lui Traian...doi fosti imparati ai imperiului roman.
    .....
    Iulius Cezar ...Gaius Iulius Cezar (limba latină: IMP•C•IVLIVS•CAESAR•DIVVS 1; n. 13 iulie, ca. 100 î.Hr. – d. 15 martie, 44 î.Hr.).....se aseamna foarte mult cu Iisus Cristos....povestile lor sunt mult prea asemanatoare....Asta o demostreaza limpede Francesco Carotta (ECCE HOMO · Quis ille? Iulius Caesar? an potius Iesus Christus? Facies ac nomina unius Divi · Wer ist er? Julius Caesar? Oder etwa Jesus Christus?...)

    RăspundețiȘtergere