vineri, 10 mai 2013

Die Glocke si Jet Stream

.Am  recitit  nuvela  ''Pelerina''  scrisa  de  Mircea  Eliade....si  fireste  am  cateva  pareri  proaspete.
Wernher  Von Braun
.
.
.


 Se  vad  mai  bine  runele.......Unde  este  Cronos  ?
.


.
In  Antartica
.
 .

Viktor Schauberger
.
Vimana---Vril....energie....Vril -medium
.
 .
Unde  e  legatura  intre  ''Pelerina''  lui  M.  Eliade  si  pozele  de aici?...Sigur  e  un  camuflaj.....o  ocultare....asa  de  ciudata...asa  de  vizibila,  incat  nu  e  observata.
O  sa  scriu  cateva  opinii......

18 comentarii:

  1. Rachetele V1 si V2 erau ineficiente.Precizia lor,de a ajunge la tinta, era jalnica.Zborul lor,scurt si costisitor din punct de vedere energetic,era conditionat de conditiile meteorologice. Germanii aveau nevoie de un altfel de bonbardier.Si inspirati de relatarile anticilor (Sanskrita veche ) despre felurile diferite de deplasare ale Zeiilor,au inceput sa construiasca ''Die Glocke''...''clopotul''.
    Acest vehicol trebuia sa se inalte foarte mult,sa se foloseasca de curentii de mare altitudine din jurul Terrei (jet stream), si de miscarea de rotatie a pamantului, sa ''pluteasca'' stabil,astfel incat ''tinta'' de la sol sa ajunga in dreptul noului tip de bombardier.
    ....Chestiunile militare ma intereseaza foarte putin....deci nu voi continua .
    Ma intereseaza altceva,si anume ;posibilitatea de a zbura folosind campul ,liniile de camp magnetic , ale Terrei.Si faptul ca o asemenea masinarie , cum este ''Die Glocke'', poate sa se transforme intr-o masina de calatorit in Timp.
    Atentie !...trebuie privit Timpul ca un ''atribut'' al CONSTIINTEI.
    .....
    Intr-un Univers fractal TIMPUL ESTE UN ATRIBUT AL CONSTIINTEI !
    ....
    Ce este Constiinta ?!
    Fiecare specie, fiecare forma de viata are o Constiinta specifica.
    ... FIECARE CELULA....ARE...CONSTIINTA...SI...LIBER ARBITRU ! ! !
    .
    In cazul corpului uman se poate spune ca este un ansamblu de miliarde de ...Constiinte.---Un soi de orchestra de muzica simfonica,care trebuie sa interpreteze ,corect, anumite partituri....unde fiecare celul are un instrument muzical ,ce se numeste ; Constiinta.
    Dar----celulele sunt diferite, si au ''timpi'' diferiti de nastere,crestere,maturizare, si de moarte-----iar asta ar insemna ca un corp uman sa ''existe'' gratie unei matrice temporale formata din miliarde si miliarde de ''timpi''.
    .
    Mmmm! Cum trebuie sa fie DIRIJORUL unei asemenea orchestre ?
    .
    Ce abilitati trebuie sa aiba DIRIJORUL pentru a naste ,si a utiliza ''vectori se Constiinta'' ,si vectori de Timp '' ?
    .....Sunt multe de spus pe aceasta tema....
    .
    Mi-am imaginat un DIRIJOR care poate sa schimbe ''partitura'', brusc,si membrii orchestrei sa execute corect,si sa interpreteze corect ...noul cantec..noua vibratie...noul episod holografic.....
    .
    Se poate si altfel-----orchestra poate fi constransa sa cante altfel, folosind o masinarie. O astfel de masinarie poate fi ; ''Die Glocke''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cateva Natiuni si State foarte interesate de problema Timpului....De exemplu statul Vatican....care a inventat un calendar nou si a reusit sa-l impuna pe plan mondial. Si totusi e un calendar fals....pentru ca nu se cunoaste cu precizie DATA DE NASTERE A NAZARITEANULUI IISUS.....Trei ani mai devreme ,sau opt ani mai tarziu...3+8=11.....unsprezece ani....intr-o perioada de unsprezece ani se poate plasa lesne o data de nastere ,si sa se realizeze astfel o confuzie ,aproape totala......Pentru a calatori in Timp...pentru ''masina Timpului'',cum probabil este ''Die Glocke'', precizia este esentiala....dar si pentru proroci...si pentru oamenii care incearca sa descifreze ''codurile '' anticilor...etc...etc....
    .
    Se stie ca M. Eliade a terminat de scris nuvela ''Pelerina'' in August 1975. Este o nuvela exceptionala ! .....Este vorba acolo de problema Timpului, de problema falselor documente istorice...de mitul lui Parsifal transfigurat in spatiul Carpato-Danubian
    .Un Parsifal Romanesc format de relatia a doua personaje antagonice Pantelimon si celalalt Pantazie....trinitatea Pantelimon ,Parsifal , Pantazie.
    .
    Pelerina lui Zevedei ,care ma duce cu gandul la RUNE,si la exprimarile simbolice prot-germanice. (poate ca este doar o intamplare asemanarea intre unchiul lui Zevedei si persoana reala a lui Karl Maria Weisthor Wiligut )
    .
    La Apocrife
    .
    La greselile de tipar, de scriere.....intentionate...unele pentru a minti,iar altele pentru a oculta un cod,prin care Zeii comunica cu unii dintre oamenii alesi de ei.
    .
    S_Latina...un oras de provincie...si Latina o limba provinciala in comparatie cu Sanskrita ....Ugarita....
    .
    Despre ''Fericirile ''proclamate de Iisus,in numar de opt , si despre cele opt puteri magice (ashta siddhi Yugatattva-Upanisad )
    ........
    Fericiti cei saraci. Cu duhul vor dobandi Imparatia Cerurilor
    .......
    Ei bine ....in aceasta nuvela sunt mai multe chestiuni ,ce merita studiate pe larg...Voi reveni la Wernher Von Braun ,la calatoria pe Luna---mit sau realitate ?----la fazele Lunii, la secventele de 15 zile, 15 respiratii...etc...etc...si la ''masina Timpului''............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A calatori in Luna...De ce ? Sunt oameni care gandesc ca pot sari, ca niste lacuste cosmice, de pe Terra pe Luna, apoi pe Venus, pe Mercur, si apoi in Soare?....Probabil , sunt.
      Probabil ca acestia se gandesc sa construiasca rachete, navete...etc...etc...
      Cu siguranta ei sunt mari ignoranti....fiindca nu stiu ca singurul drum posibil este cel care trece prin CENTRU.Din Centru in Centru, din Centrul Omului,in Centrul Terrei,si de acolo in Centrul sistemului planetar...'' Triumful lui von Braun este pur tehnologic si , ca atrare , se traduce prin putere politica.....''
      Totusi von Braun,dupa ce si-a trimis rachetele pe Luna, a mers in Antartica ,unde a facut diferite studii oculte si ocultate.

      Ștergere
  3. In ''Pelerina'' se vorbeste despre explozia de la fabrica de cerneala,din orasul de provincie S_Latina,despre anumite falsuri....si despre texte apocrife,antedatate,in care sunt ocultate mesaje foarte importante.
    In realitate povestea orasului de provincie S_Latina este a Vaticanul din perioada papei Silvestru 1,si despre ( presupusa ) donatie a imparatului Constantin ......
    .
    ''Donatio Constantini este unul dintre cele mai cunoscute documente falsificate din istorie. Este vorba de un decret imperial prin care Împăratul Roman Constantin I ar fi transferat autoritatea pe care o avea asupra Romei și a părții vestice a Imperiului Roman Papei.

    Pe parcursul Evului Mediu, Papalitatea s-a folosit de acest document pentru a-și sprijini pretențiile de a deține nu doar autoritatea spirituală asupra credincioșilor, ci și pe cea temporală. Natura falsă a documentelui a fost scoasă la iveală chiar de un preot catolic, pe nume Lorenzo Valla, în 1439-1440, în lucrarea De falso credita et ementita Constantini donatione. Îndoieli cu privire la autenticitatea documentului existau de ceva vreme, iar argumentele pertinente (privind limbajul folosit și referințe eronate din punct de vedere istoric) aduse de Valla au pus punct disputei, dând o grea lovitură Bisericii Catolice (în cele din urmă, Biserica a recunoscut că documentul nu e autentic). Specialiștii consideră că documentul datează de fapt din secolele VIII-IX.''
    .
    Un fragment al acestui ''document'' se poate citi la adresa ; http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/donatia-lui-constantin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ''Pelerina'',organul partidului este ziarul Scanteia,insa trebuie citit si tradus prin Biblia.
      Anchetatorii,militieni sau politisti, sunt si inchizitori.
      Iar pelerina peticita a lui Zevedei,ne aminteste de misteriosul neam al Etruscilor....si apoi de traditia romana unde doar barbatii ,care erau cetateni ai imperiului aveau dreptul de a purta TOGA.

      Ștergere
  4. In fiecare schita, in fiecare nuvela din ...asa zisa ...''proza fantastica'' a lui M.Eliade este prezenta MAREA PROBLEMA---problema Timpului.
    In ''Pelerina'' autorul ne invita sa refacem calculele,adica sa privim evenimentele istorice in functie de calendarul Lunar.....ne ghideaza ...ne sugereaza sa folosim calculatoarele electronice pentru o ''calatorie in trecut'',pentru sincronizarea evenimentelor cu prognozele si prorocirile inteleptilor antici.
    Un singur exemplu ; 21. 12 . 2012 ce marcheaza inceputul Erei Varsatorului...nu e reala. Trebuie folosit calendarul Lunar pentru a afla data (relativ) corecta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Timpul este un atribut al Constiintei !
    .
    Un Om, un intelept, un Iluminat...are o perceptie reala a Timpului.
    .
    Un individ din ''turma'',este invatat sa ''vada'' timpul social, timpul istoric. Este fortat sa se ''orienteze'' dupa un calendar fals.
    .
    Un indivit demonizat, posedat de un parazit carnal ,sau astral,este aproape total in stare de confuzie ,in ceea ce priveste perceptia corecta a Timpului .
    .
    Trebuie amintita nuvela lui M. Eliade ---''Dayan''----unde personajul principal este izolat intr-un sanatoriu psihiatric, pentru a fi ''studiat'' ,sau '' vindecat''....de fapt sa fie confuzionat....adica sa nu mai resimta timpul istoric.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce spun toate astea tocmai dumitale, care te lupti cu ''viclenia Timpului '' , cu List der Zeit , ca sa parodiez expresia lui Hegel , List der Vernuft , faimoasa ''viclenie a Ratiunii'' ?

      Ștergere
  6. ''Inchisoarea colectiva''....''exista''...pentru ca terrianul are o perceptie eronata despre Timp.-----Timpul istoric este zidul !
    In proza lui M. Eliade sunt multe personaje care au ''Iesit'',care au trecut zidul iluziei si au descoperit Timpul Mitic.

    Dayan in nuvela cu acelasi titlu, Anisie in romanul NOAPTEA DE SANZIENE , Zevedei din PELERINA , Calinic din LES TROIS GRACES , Maestrul A.D.P.,cu trupa lui Ieronim Tanase,Serdaru si Niculina din 19 TRANDAFIRI...etc...etc...Nu-mi propun sa fac un pomelnic....ci un lant de juxtapuneri ;
    ---TIMP-MITIC_FRUCT-INTERZIS---

    RăspundețiȘtergere
  7. Liebesgeschichte , imaginären Romantik ........imaginären Liebesgeschichte zwischen Wernher von Braun und Maria Orsich (Orsic)........Der Mythos von Orpheus und Eurydike...und der Mythos von Osiris und Isis----Fantastische Geschichte .... wahre Geschichte ?
    Ein Buch, ein Roman über Liebe und Abenteuer .....Ein Buch von dem Roman von Mircea Eliade inspiriert, wird der Roman mit dem Titel; NOAPTEA DE SANSAIENE (Französisch Forêt interdite )
    .
    Mi-ar place sa scriu un roman de dragoste si aventura...o poveste imaginara,,,si totusi posibila, intre Wernher von Braun si Maria Orsich . O rescriere a miturilor antice intr-un limbaj accesibil prezentului.
    Ar fi ,poate, o poveste ce se desfasoara in mai multe planuri (existentiale), pluridimensional......locuri misterioase---Antartica....si ...de ce nu---Sistemul stelar Aldebaran.
    Mmmm !...ar fi o carte scrisa in stilul lui M. Eliade.
    Da...da...mi-ar place s-o scriu in limba Germana si s-o public in Danemarca.......

    RăspundețiȘtergere
  8. ......''viclenia Timpului '' , List der Zeit.....Hmmmm ! poate ca e mai corect spus ;'' viclenia calendarului gregorian'' , ''gerissen Gregorianischen Kalender ''....asa ca viclenia sarpelui , listigen Schlange .
    .
    La ce ar trebui sa se astepte sclavii moderni,odata cu intrarea ,sau cu presupusa intrare , in Era Varsatorului ?
    Sunt foarte multe sperante...multe iluzii.......Mesajele pacifiste sunt regasite pretutindeni....mesaje de calmare a frustrarilor.
    IN ERA VARSATORULUI SCLAVIA O SA FIE MINUNATA !
    Mesaje de iubire.....neconditionata....insa (re)conditionata de o atitudine pasiva (fara rezistenta....fara lupta...fara revolutie...)
    -Aceasta propaganda nu e suficienta.....Turnul lui Babel nu mai e sigur...amestecul de vorbe straine ,de neinteles....nu mai e suficient. Crapaturile din ziduri sunt prea largi,,si ...deci...VIZIBILE. Terrienii ar putea evada.O solutie usoara este falsificarea istoriei.....falsificarea calendarului.
    ---sa ne amintim ca avem langa noi cele mai fidele orologii.....PLANTELE....da..da, plantele stiu cu mare precizie Timpul Real.
    In cateva gradini botanice s-au amenajat orologii florale.
    Insa plantele pot spune mult mai multe despre Timp. Arborii batrani, de 2000 de ani , si sticlele cu vin vechi,pastreaza cu mare acuratete ''istoria'', fiindca au masurat cu mare precizie Timpul Real.
    .
    Desfaceti petalele Chakrelor,,si veti sti cat este ora...si cand este Timpul pentru deschiderea ''portilor stelare'' , si cand vine vremea ca ele sa se inchida.

    RăspundețiȘtergere
  9. Die Glocke -clopotul---si micul N.Tesla.
    .(poveste scurta)
    Nicolaie (Nikola),avea cinci,sau poate sase ani, cand tatal sau,care era preotul satului, a strigat ; ''Ma ficior,mergi de trage clopotul, mult ,si tare,ca poate ne aude Dumnezeu,si se sparge norul asta negru,plin de gheata ''........si......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nikola a urcat ,sprinte, treptele inghesuite langa perete si a ajuns in clopotnita, exact sub clopotul aramiu,mai mare, si mult mai greu decat el. Copilul a prins capatul sforii unsuroase, care era legata de limba clopotului. S-a ridicat pe varfuri , si-a facut vant, si a balansat ,in fata si in spate, agatat de sfoara ,insa limba abia s-a miscat cativa centimetri.A asteptat ca aceasta sa se miste ,iar in fata ,si s-a opintit inainte cu mai multa forta. Buzduganul din bronz, care cantarea mai mult de 50 de kilograme, s-a mai apropiat doi centimetri de marginea clopotului, dar era inca departe. Norul greu si negru se apropia amenintator de sat. S-a intunecat, iar in aer se simtea o tensiune infricosatoare. Baiatul s-a simtit raspunzator pentru soarta legumelor si fructelor din satul natal, In imaginatia lui se vedea ca pe un ''fat frumos'' ,din povesti. ......din povestile spuse seara , la culcare , de mama lui. Mama lui care stia asa de multe povesti...si toate foarte frumoase.....

      Ștergere
    2. Spune mai departe ...spune povestea !

      Ștergere
  10. http://www.rtl.fr/actu/societe-faits-divers/pourquoi-jesus-christ-n-est-pas-ne-en-l-an-zero-7779390523------------------------------------------------------------------------------L'an zéro est censé correspondre à la naissance du Christ, un repère connu de tous qui symbolise le début de l’ère chrétienne. Or, ce repère est faux. Ce n'est qu'au VIe siècle avec la christianisation de l'Europe qu'un moine nommé Denis le Petit propose une nouveau système, et choisit pour point de départ la naissance de Jésus. L'ennui est que pour fixer la naissance de Jésus Christ, ses calculs étaient douteux.

    Selon lui, le Christ serait né en 753 après la fondation de Rome, soit trois ans après la mort du roi Hérode. Mais dans l'évangile de Matthieu, il est écrit que le Christ est né avant la mort d'Hérode. Au XVIIe siècle, c'est Kepler, astrologue allemand, qui remet en cause la date de naissance de Jésus en s'appuyant sur le calendrier des planètes. Aujourd'hui, les historiens fixent cette naissance entre l'an -2 et -9.

    Quant à la date du 25 décembre, là encore, il est impossible d'affirmer son authenticité, la Bible ne le précise pas. Mais il est dit dans les évangiles que lors de la nuit de la naissance du Christ, les bergers gardaient leurs troupeaux dans les champs. Une activité peu probable en plein hiver.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. traducere google.....................Anul zero, ar trebui să se potrivească cu nașterea lui Hristos, un marker cunoscut de tot ceea ce simbolizează începutul erei creștine. Acum, acest punct de reper este falsă. Nu a fost până în secolul al șaselea, cu creștinarea Europei, care un călugăr pe nume Denis Petit oferă un nou sistem, și alege punctul de plecare al nașterii lui Isus. Problema este că, pentru a stabili nașterea lui Isus Hristos, calculele sale erau discutabile.

      Potrivit lui, Hristos a fost născut în 753, după fondarea Romei, la trei ani după moartea regelui Irod. Dar, în Evanghelia lui Matei se spune că Hristos a fost născut înainte de moartea lui Irod. În secolul al XVII-lea, Kepler, astrologul german care pune sub semnul întrebării data nașterii lui Isus pe baza calendarul planetelor. Astăzi, istoricii setați acest an naștere între -2 și -9.

      În ceea ce privește data de 25 decembrie, din nou, este imposibil să afirme autenticitatea, Biblia nu spune. Dar se spune în Evanghelii că în timpul nopții de naștere a lui Hristos, păstorii păstrat turmele lor în domeniile. O activitate puțin probabil în timpul iernii.

      Ștergere
  11. Intre ''TRECUTUL'' lui Fomenko si ''VIITORUL'' lui Clif High (web bot) unde este PREZENTUL ?!
    Révisionnisme récentiste : le patriarcat, une histoire récente inventée par les Jésuites ? La Nouvelle Chronologie d’Anatoli Fomenko Cette théorie se fonde sur les idées de Nikolai Alexandrovich Morozov (1854 – 1946). Sur la base des données astronomiques (comme l’Almageste de Ptolémée au IIe siècle), il a déclaré qu’une grande partie de l’histoire humaine a été falsifiée, notamment la chronologie du Moyen-Orient et de l’Israël antique. ................... .......... .Intre ''TRECUTUL'' lui Fomenko si ''VIITORUL'' lui Clif High (web bot) unde este PREZENTUL ?! Acest titlu mi se pare fabulos,nu pentru ca l-am inventat eu,ci pentru ca este o cheie cu care se poate deschide un drum in ''ENGMA'' despre care a scris mereu Mircea Eliade-----Enigma simbolizata print-o intrebare ; CE FACEM CU TIMPUL ???!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Resantism Universitatea de stat din Moscova 1993
      Robert Russell Newton NASA…studiul cronicilor antice despre eclipsele lunare….aproximativ 370 de eclipse.
      Analizele arata ca incepand cu anul 800 i.e.n. Luna a inceput a se roti mai repede ….si a revenit la viteza normal in jurul anilor 1000 e.n. O asemenea anomalie in miscarea Lunii nu are nici o explicatie stiintifica, Care sunt cauzele ? In 1972 Academia Britanica a incercat sa gaseasca o explicatie rationala,insa n-a reusit…
      Datele istorice din acea perioada, 800 i.e.n.-1000 e.n. ,sunt false !!!
      Nicolae Morozov

      Ștergere