duminică, 6 iunie 2010

TREBUI SA VA NASTETZI DIN NOU, Schimbatzi paradigma!

TREBUI SA VA NASTETZI DIN NOU,
Am mai scris despre asta ,insa recunosc, imi place s-o repet.
CE ESTE UMAN DIN CORPUL NOSTRU?!
....Foarte ,foarte putzin....neocortexul, o parte din sistemul endocrin,,si o parte dintre celule (celule care au LIBER ARBITRU, adica sunt inteligente ,comunica intre ele, si cu ''Centrul''----decid cand sa se hraneasca ,si cand sa se imultzeasca ).....restul este un amestec de bacterii,de virusi, de ciuperci (fungi)----in interiorul si exteriorul corpului ,----si mai avem acarienii,,,,,,si altzi parazitzi (viermii).
Pe scurt ; Corpul uman este o GALAXIE constituita din miliarde si miliarde de vietzuitoare
A trebuit sa se inventeze microscopul ,si sa treaca sute de ani pentru ca oamenii de stiintza sa constientizeze asta.
Si totusi,acestea erau cunoscute de SAMANI
In timpul ''starilor modificate de constiintza'',sub influentza toxica a alcaloizilor anumitor plante, sau datorita unor traume fizice ale creerului ,(sau emotzionale), sau din cauza unor boli grave,------in hipotalamus se petrece ceva, in amigdala reptiliana din mijlocul capului se petrece altceva ----se deschid niste ''portzi'' (portzile perceptziei), iar persoana incepe sa ''vada'' o alta parte a lumii in care vietzuieste, VEDE VERMUIAL DIN INTERIORUL PROPRIULUI CORP....SI VEDE VIERMUIALA DIN EXTERIOR.
Este terifian pentru cel ne initziat !....insa cine stie sa calatoreasca prin aceste tzinuturi (interioare sau exterioare), gaseste si locuri mirifice, unde domneste PACEA si IUBIREA.
Acel OM ,acel SAMAN, care a invatzat sa treaca prin barajele (garduri, tzarcuri, ziduri ,frontiere...etc...),ale propriului subconstient,ale inconstientului colectiv ,ale normelor (legi, dogme religioase, arta)...acela ARE SANSA DE A SE ELIBERA... adica de a redeveni Zeu ( Fiu ratacitor a Lui DUMNEZEU)...si de a se intoarce in IMPARATZIE.
Ce scriu aici este cunoscut de la inceputuri de o minoritate!
Pentru a cerceta acestea TREBUIE SA SCHIMBATZI PARADIGMA! ! ! .....sa va nastetzi din nou. insa pentru a va naste din nou avetzi nevoie si de o MATRICE nou ,de un UTER perfect, de un OU desavarsit......... DE UN OU MATEMATIC.
-------------
------------
De aici trebuie sa raspundem la alte intrebari, cum ar fi ''CE ESTE ARTA''?.... Ce este un ARTIST ADEVARAT? ------------ARTIFEX! (alchimic)
Sau cum devine imaginea lui Leonardo da Vinci , din aceasta perspectiva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu