luni, 1 noiembrie 2010

PAINEA NOASTRA

dThelema 1 Noi 2010, 21:38

....''Tatal nostru
Care esti in ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta
Precum in cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi.......
Azi painea se face din plante modificate genetic...are E-uri..are si un antiaglomerant - E536 - ferocianura de potasiu - care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier.....si uneori brutari neglijentzi framanta aluatul impreuna cu rozatoare moarte.
Ultima paine pe care am cumparat-o era asa. Am dat-o pe foc. Am facut-o ''ARDERE DE TOT'' si am gandit ; DOMNUL MEU GUSTA SI TU DIN PAINEA ACEASTA ! Si am intrebat; DE CE E ASA PAINEA NOASTRA AZI?...apoi mi-am raspuns; ''Fireste nu din cauza lui Friedrich Nietzsche.....motivul e altul----Aceasta paine este CUMPARATA ! ! !

Muzica din sfera de cristal

Este o sala mare.Cateva mii de persoane s-au adunat sa asculte miraculosul concert. Pe scena este un OU gigantic , din sticla........In interiorul lui patru instrumentisti ,doua femei si doi barbatzi, se aseaza pe scaunele lor,in jurul unei masutze pe care se afla o harpa cu sapte corzi. Ei incep sa cante. ....insa nu se aude nimic....fiindca transparenta coarja este etans inchisa.
Multzimea priveste,la inceput uluita,apoi nedumerita....apoi impacientata..... actziunea muta din fatza lor.
Un mim apare langa ou cu un imens baros pregatit sa sparga cochilia cristalina ce ''inchide'' muzica.Spectatorii asteapta tensionatzi.........
O proiectzie holografica lumineaza scena de la un capat la altul avand acest mesaj;
---CAND VIBRATZIA CELOR PATRU INSTRUMENTE SE VA ARMONIZA HARPA VA CANTA. MUZICA EI VA AJUNGE IN INIMILE VOASTRE.